• jeszcze w tym roku do spłaty 20 000 000 złotych Autor: ~posiadacz [80.244.90.*]
    Dlatego uciekają z akcji !!!!
    Nie widzę już perspektyw dla tej spółki, oni też jej chyba nie widzą...zwątpienie Pana Z i innych sięga zenitu.
    Akcje będą chodzić po 2 groszę, już mozecie się śmiać obligat i inni, bo wtope zaliczyłem dając się nabić na akcję tej spólki i obligacje.

Jest szansa odzyskania należności z obligacji ale to długa droga.
  • Re: jeszcze w tym roku do spłaty 20 000 000 złotych Autor: ~posiadacz [80.244.90.*]
    akcjonariusze czy zdajecie sobie sprawe z powagi sytuacji?

Ta spólka ma zapadalnosć obligacji na 20 milionów łącznie jeszcze przed świętami. do tego doszedł koronawirus i może ich wyłożyć, to ostatnie miesiące być może.

Nie mydlcie mi oczu że jest wspaniale, w miare dobrze było jak kupowałem obligacje ale to było dawno temu.
    teraz to jest być albo nie być. a konkurenckja czai się na maszyny, które są pod zastaw.

Może warto ratować spółkę i zaproponować dodruk akcji na 20 milionów? przecież jak tą spółkę zlicytują to koniec nic nie odzyskamy,.

tego kapitału nie trzeba będzie spłacać i mamy spółkę uratowaną haha

jeśli macie aż takie wielkie kokones że mozecie na nich siadać to zapraszam do kupna moich akcji już mi nie zostało wiele zaledwie 145 tysięcy haha
  • Re: jeszcze w tym roku do spłaty 20 000 000 złotych Autor: ~posiadacz [80.244.90.*]
    akcjonariusze czy zdajecie sobie sprawe z powagi sytuacji?

Ta spólka ma zapadalnosć obligacji na 20 milionów łącznie jeszcze przed świętami. do tego doszedł koronawirus i może ich wyłożyć, to ostatnie miesiące być może.

Nie mydlcie mi oczu że jest wspaniale, w miare dobrze było jak kupowałem obligacje ale to było dawno temu.
    teraz to jest być albo nie być. a konkurenckja czai się na maszyny, które są pod zastaw.

Może warto ratować spółkę i zaproponować dodruk akcji na 20 milionów? przecież jak tą spółkę zlicytują to koniec nic nie odzyskamy,.

tego kapitału nie trzeba będzie spłacać i mamy spółkę uratowaną haha

jeśli macie aż takie wielkie kokones że mozecie na nich siadać to zapraszam do kupna moich akcji już mi nie zostało wiele zaledwie 145 tysięcy haha
  • Re: jeszcze w tym roku do spłaty 20 000 000 złotych Autor: ~Krogulec [31.0.34.*]
    Co Ty wreszcie masz sobowtóra.mowisz że dawno temu kupiłeś obligacje a chcesz sprzedać akcje?
  • Re: jeszcze w tym roku do spłaty 20 000 000 złotych Autor: ~Posiadacz [80.244.90.*]
    Mam juz resztke akcji, widac znajdują sie naiwniacy. Raczej nie z tego forum.
    Ogólnie spisuje to już powoli na straty. Na szczeście nie miałem dużo.
    Przyznam że lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu
  • Re: jeszcze w tym roku do spłaty 20 000 000 złotych Autor: ~ludwik [37.248.152.*]
    jak sprzedaż wtedy ruszy.
  • Re: jeszcze w tym roku do spłaty 20 000 000 złotych Autor: ~akcjonariusz [62.182.150.*]
    I oby p..... został wtedy w czarnej d..... bo czyści mnie jak czytam jego farmazony
  • Re: jeszcze w tym roku do spłaty 20 000 000 złotych Autor: ~Posiadacz [80.244.90.*]
    Ludwik o czym. Ty mówisz?
    A co do ciebie akcjonariuszu to czy nie podaje rzetelnych informacji?
    Co ty raportów nie czytasz?
[x]
FABRYKAKD -2,00% 0,05 2024-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.