Proponuję nie używać słów: "mało kto oddaje", bo idą generalnie małe pakiety. Małymi pakietami dyskretnie może pozbywać się podaż, jak i nabywać popyt, a chyba każdy wie, że akcje kupione są akcjami sprzedanymi. Raczej proponuję sprawdzić definicję dziennej świecy jaka się uformowała.
Piotr, przestań, idzie na Twoje 4,579...ciesz się...tak, mało kto oddaje, FF milion akcji a tu jakieś drobne idą. Nikt poważny w tych cenach nie sprzedaje, tylko zniecierpliwiony. Wystaw swoje 50 tysięcy, które rzekomo masz, jak pójdzie do góry to wciagniemy.
Pozdrawiam i zysków!
Dokładnie tak, dawaj lamo te swoje akcje, a nie skamlesz jak pies przy budzie. Miało być po 3 zł ale wolałeś zostać typem bez jaj. Cena blisko Twojego marzenia, wiec spełnisz się i przestaniesz mendzić bo już się nie da słuchać ciagle o wyższości projektu Baikonur nad DC, MB i DT.
Piotrze, przypominam że sam kupiłeś te akcje i chcesz je sprzedac, ja je również posiadam i też chciałbym je kiedyś sprzedać. Nikt nikogo nie nagania, a Tym bardziej nie nazwałbym nikogo głupkiem. Sam wiele razy wszedłem za wysoko i straciłem i nie uważam się za głupka. Żeby zyskać, ktoś musi stracić. Każdy podejmuje swoje decyzje. Zysków i zdrowia w tym trudnym czasie!