Jak tam forumowe leszcze? Już sypiecie? Już mokre sny o zyskach Wam przeszły?
Wypisujcie takie głupoty na tym forum, że aż się za głowę łapię. Lepiej było jak sobie tą spółka spokojnie rosła, to i cisza na forum była, nikt takich debilizmów nie pisał o jakichś niewyobrażalnych wycenach akcji. Nie dziwię się, że ludzie majątki tracą na giełdzie, jak widzę jak się zachoeujecir.
Spółka od zawsze była obiecująca i miała dobre wyniki. Trzeba było wtedy na nią zwrócić uwagę, a nie teraz na górkach kupujecie. Ha tfu z takimi "inwestorami". Już pomijając to kto i za ile kupił - skończcie pisać głupoty.
Obserwuję tę spółkę od 5 lat, wszystko idzie jak trzeba. Widzę tylko jakie sypanie się zaczęło, bo, ojej, trzeci dzień z rzędu nie ma górnych wideł? Ale g...o, a nie spółka, no nie?
Dla zdrowia i równowagi przestanę tu nawet zaglądać, bo to jest cyrk. Jestem przerażony, że w naszym społeczeństwie funkcjonują takie osoby.. niby dorośli ludzie, a takie bzdety gadają. Jak Wam się w ogóle udaje przeżyć z miesiąca miesiąc? Szok.
Grubiutki nie rozumiem Cię, uspokój emocje. Ja znam firmę i piszę np to co myślę. A że aktualnie można gdzie indziej zarobić szybciej i okres jjest jaki jest, to i dużo naganiaczy, 5 razy więcej kont maklerskich się otiwera ostTNIO, to gdzieś te owieczki trzeba zagonić...