• Kupno Autor: ~kuka [89.191.150.*]
    Witam
    Ktoś ustawił kupno na 1252 akcje

• Re: Widać nie chcecie oddawać akcji. Autor: ~Mariusz [178.43.254.*]
    Jak to ruszy to zobaczymy do ilu dojdzie:).
  • Re: Widać nie chcecie oddawać akcji. Autor: ~Łachim [37.47.17.*]
    Ale ruszy w dół chyba ha ha ha

Sam mam akcje jednak nie zauwazylem zeby tu były przeslanki do ruchów na północ.
    Jezeli mozesz takie merytoryczne informacje podac to chetnie i ja i kilka innych osob przylaczy się do dyskusji.
  • Re: Widać nie chcecie oddawać akcji. Autor: ~Baca [83.26.206.*]
    Szkoda czasu na pisanie jak nie rozumiesz tego , jest upadłość czy nie ma ? , uchylone zajęcia komornicze , przewalanie papierków , fundy brały po kilkadziesiąt zeta ... itd widać ,że trzymają i notowania i sytuację aż ktoś to łyknie i tyle !!!!!!!!!!
  • Re: Widać nie chcecie oddawać akcji. Autor: ~jbg [5.173.147.*]
    Dnia 2020-03-26 o godz. 09:14 ~Baca napisał(a):
    > Szkoda czasu na pisanie jak nie rozumiesz tego , jest upadłość czy nie ma ? , uchylone zajęcia komornicze , przewalanie papierków , fundy brały po kilkadziesiąt zeta ... itd widać ,że trzymają i notowania i sytuację aż ktoś to łyknie i tyle !!!!!!!!!!

Mam niewielki pakiecik i chcę żeby rosło...tylko dlaczego ma rosnąć? Sprawy sądowe ...ok Może pozwolą funkcjonwać ale na jakim majątku? Kto wyłożył kapitał? Fundy będą myślały tylko żeby wypchnąć papier i zasypać stratę w innym miejscu. Ta spółeczka to nie PZU i niewiele fundów ma to w swoim portfelu. Upadnie...one się pozbierają, przecież zarządzają tylko pieniędzmi klientów a nie własnymi więc dlaczego ma im zależeć. Get Back to przekręt, teraz korona wirus ...ludzie potracili majątki na dobrych spółkach a taki śmieć?
    Zarabiaj...tego ci życzę

• Re: Widać nie chcecie oddawać akcji. Autor: ~Baca [83.26.206.*]
    Gdyby to była padlina , to dlaczego nie ma upadłości ???? tyle miesięcy minęło i co , i nic ,,,, a na elektrobudowie w ciągu 3 dni sąd wydał postanowienie ,,,,, i co ???? śmierdzi wałkiem na odległość , dlatego mam pakiet i trzymam , tyle !!!!!!!!!
  • Re: Widać nie chcecie oddawać akcji. Autor: ~vito [94.246.180.*]
    więcej takich twardzieli
    a zacznie rosnąć
  • Re: Widać nie chcecie oddawać akcji. Autor: ~zen [94.246.180.*]
    brawo WY
[x]
ONICO -2,44% 16,00 2026-06-08 15:22:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.