Sam mam akcje jednak nie zauwazylem zeby tu były przeslanki do ruchów na północ.
Jezeli mozesz takie merytoryczne informacje podac to chetnie i ja i kilka innych osob przylaczy się do dyskusji.
Szkoda czasu na pisanie jak nie rozumiesz tego , jest upadłość czy nie ma ? , uchylone zajęcia komornicze , przewalanie papierków , fundy brały po kilkadziesiąt zeta ... itd widać ,że trzymają i notowania i sytuację aż ktoś to łyknie i tyle !!!!!!!!!!
Dnia 2020-03-26 o godz. 09:14 ~Baca napisał(a): > Szkoda czasu na pisanie jak nie rozumiesz tego , jest upadłość czy nie ma ? , uchylone zajęcia komornicze , przewalanie papierków , fundy brały po kilkadziesiąt zeta ... itd widać ,że trzymają i notowania i sytuację aż ktoś to łyknie i tyle !!!!!!!!!!
Mam niewielki pakiecik i chcę żeby rosło...tylko dlaczego ma rosnąć? Sprawy sądowe ...ok Może pozwolą funkcjonwać ale na jakim majątku? Kto wyłożył kapitał? Fundy będą myślały tylko żeby wypchnąć papier i zasypać stratę w innym miejscu. Ta spółeczka to nie PZU i niewiele fundów ma to w swoim portfelu. Upadnie...one się pozbierają, przecież zarządzają tylko pieniędzmi klientów a nie własnymi więc dlaczego ma im zależeć. Get Back to przekręt, teraz korona wirus ...ludzie potracili majątki na dobrych spółkach a taki śmieć? Zarabiaj...tego ci życzę
Gdyby to była padlina , to dlaczego nie ma upadłości ???? tyle miesięcy minęło i co , i nic ,,,, a na elektrobudowie w ciągu 3 dni sąd wydał postanowienie ,,,,, i co ???? śmierdzi wałkiem na odległość , dlatego mam pakiet i trzymam , tyle !!!!!!!!!