• Panika Autor: ~Morr [95.160.231.*]
    Wszystkim się udziela panika. Ludzie zaczęli wykupować towary ze sklepów to branża spożywcza odbije.
    Moment paniki jest najlepszy na zakupy ponieważ ludziska nie myślą racjonalnie.
    Kto wczoraj spanikował na wig poniósł straty ten kto kupił juz po dzisiejszych 15min zarobił spora kasę.
    Na naszej spółce jak niektórzy mówią gniocie tez można dokupić za grosze.
    Krew się leje ale ktoś zarabia.
    Pozdrawiam
  • Re: Panika Autor: ~Majster [89.64.52.*]
    Kurs poniżej 10 zł a ja bez wolnych środków.
  • Re: Panika Autor: ~Morr [79.184.165.*]
    Błąd ja już troszkę dokupiłem. Odbicie na wig spore. A przed sobota wszyscy robią zakupy. Giełda musi działać.
    Ludzie specjalnie puszczają memy i rośnie panika. Ja zrobiłem zakupy. Ustawiłem jeszcze na 9,22 i myślę ze łyknę przed zamknięciem. W Chinach wrócili z produkcją . W USA większość firm w Chińskich łapach Putin walczy z arabami. To w poniedziałek tylko może być kolor zielony. Idzie wiosna z KORONĄ
    Zdrowia życzę
    Pozdrawiam
  • Re: Panika Autor: ~gośćiu [176.221.125.*]
    Tak nisko wyceniane są niektóre spółki, że to przesada
  • Re: Panika Autor: ~Majster [89.64.52.*]
    Dokładnie! Trzeba przeczekać tę koronoświrozę.
  • Re: Panika Autor: ~Morr [79.184.104.*]
    Nowy tydzień nowe zakupy. Panika w stanach uspokojona i odrabiają. Chińczycy zaczęli robić zakupy.
    Wracamy chyba do giełdowej normalności. Ludzie z banków wyjęli kasę. Nakupowali jedzenia. Reszta w złoto chyba nie bo drogie no to w akcje.
    Pozdrawiam.
  • Re: Panika Autor: ~Majster [89.64.51.*]
    8 zł za akcję to już jest lekka przesada.
  • Re: Panika Autor: ~Lupus_87 [37.248.154.*]
    Powiedz to osobom z ccc
  • Re: Panika Autor: ~Morr [79.184.104.*]
    CCC było przewartościowane. Zobacz dzisiejszy wig wraca do tego co było w piątek.
    Powoli ale wraca. Ludzie się opanowali. Biuro podróży dziś na notowaniu +46%. Chyba normalność wraca. A ze Ameryka wariuje no cóż. Chiny zaczynają odrabiać i to jest pozytyw. Amerykanie są przecież w kieszeni u Chińczyków.
    Teraz zacznie się odkupowanie tego co wywalali bez sensu.
    My powinniśmy pojechać na te 13 jak przed paniką.
    Zobacz również że brak jest spektakularnych pakietów na sprzedaż po 10-30 tysięcy akcji. To świadczy o stabilności EAH.
    Na wyższych poziomach są pakiety po 15-40 tysięcy i czekają.
[x]
ESOTIQ -0,54% 37,00 2025-11-10 16:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.