Nie game over tylko panika i żart... za kilka dni/tygodni ktoś zarobi na strachu kupę kasy a Ci co spanikowali złapią się za głowy dlaczego oddali... psychologia tłumu i klasyka na rynkach. Dobrze się zastanowić, żeby na koniec dnia nie było płaczu bo baardzo umiejętnie to chłopaki rozgrywają. Same dobre infa a przecena znacznie poniżej średniej parkietu...
Współczuje tym co oddali i dziękuje za tanie akcje. Ten straszny wirus przy pierwszych cieplejszych dniach zniknie bez śladu, a giełda wystrzeli do nieba. Dlatego właśnie biedni stają się coraz biedniejsi, a bogaci bogacą się jeszcze bardziej. Strach rządzi większością ludzi. Pozdrawiam cierpliwych
Ukraińcy będą słać pieniądze do domu i nawet jak koronawirus nie zniknie, to ludzie będą siedzieć w domach i grać w bingo, a Mobimedia i my będziemy zarabiać. Głowy do góry, będzie dobrze.
Śmielej. Jazda do góry. Włożyłem ciepłe kapcie, rozsiadłem się wygodnie w fotelu, przy kominku i patrzę jak mi i Pawłowi przybywa kasy. Cholera, co my zrobimy z tymi milionami?
to długo będziesz siedział w tych kapciach co najmniej rok.. USA zawiesza notowania, nasi też zawiesza a do tego stan wyjątkowy zostanie wprowadzony gdzieś tak na 90 dni.. czytaj giełda nie będzie funkcjonować.
Dnia 2020-03-09 o godz. 21:32 ~marreek15 napisał(a): > Zabrakło mi kaski, ale na jutro jestem już umówiony w banku po pożyczkę. Mam nadzieję że jeszcze tanio dokupię