Nie. Dopiero rozpoczęli proces propagacji, więc najpierw mogli zacząć od poszczególnych rynków w celu wyłapania początkowych błędów. Jakby ktoś wiedział na jakich rynkach już jest niech da znać
Ja mam. Cala gra jest zmieniona, wszystko na nowo. Wyglada swiezo, aktualnie. Troche gram w tego typu gry i to co Bladebound teraz prezentuje podoba mi sie, wreszcie nie odbiega od innych podobnych gier samym interfejsem, chociaz miejscami czulem sie zagubiony. Nie wiem jak to przeklada sie na monetyzacje, ale jako gracz jestem kupiony i czuje potencjal. Pewnie beda puszczac kolejne male aktualizacje z jakimis poprawkami, tak zawsze jest po takich duzych updejtach, a nastepnie stopniowo wymieniac w kolejnych regionach na nowa wersje. Mam nadzieje, ze finansowo to bedzie rowniez przelom.
Tak, sa nowe tryby, a gram trzeci dzień i nie odblokowałem jeszcze wszystkich trybow, wiec chyba jest to rzeczywiscie najwiekszy update jaki zrobili do tej pory.
zainstaluj sobie na innym telefonie. ja tak zrobiłem i ściągnęła się nowa wersja gry. pograłem tylko trochę, bo musiałem telefon zwrócić, ale mogę powiedzieć, że zmiany są rewolucyjne. nie spodziewałem się tego w najśmielszych oczekiwaniach. to jest zupełnie nowa gra, lepsza i świeższa pod kadym względem. nie znam wszystkich trybów i nie wiem jak działa PvP, ale chyba ciągle jeszcze nie są na etapie MMO - brak chatu, gildii, itp. chyba, że czegoś nie zauważyłem lub można to odblokować na późniejszym etapie. jest siódma wyspa ;) wyrzucili system energii, udoskonalanie przedmiotów jest inny (nie przyjrzałem się). no po prostu inna gra, ale już bardzo bogata w mechanizmy single player.
Takietam, jak Ty tak piszesz, to musi być naprawdę rewolucja. Jest to dla mnie wiarygodne, bo bywałeś sceptyczny w tej kwestii, a Twoje oczekiwania były bardzo duże. Będzie ciekawie z kursem jak się rynek amerykański nieco skoryguje.
bardzo mnie ten update zaskoczył ;) co więcej, grałem na telefonie, który wyszedł w 2017 roku i przyjemnie wszystko działało. w każdym razie na ten moment to dalej jest single i teraz trzeba czekać na kolejne aktualizacje, bo to dopiero początek. ale teraz przynajmniej wiadomo, że pracują nad tym tytułem na poważnie.