Tudzież to same dobre infa! Zapowiedzi wielomilionowych zysków, a na koniec odpisy i straty, także nie piszcie, że nie ma to uzasadnienia na kurs - Tbull nie zarabia!
No tak :) - zawsze tu na coś czekamy niepoprawnie tracąc kapitał ... choć nic, totalnie nic się nie sprawdza z tego, co od 3 lat obiecuje zarząd Winimy TIG'a i siebie nawzajem za to, że bejsbolowe czapeczki bezkarnie rąbią nas w wuja w najlepsze!
Dnia 2020-02-13 o godz. 17:50 ~tłumik napisał(a): > No tak :) > - zawsze tu na coś czekamy niepoprawnie tracąc kapitał ... choć nic, totalnie nic się nie sprawdza z tego, co od 3 lat obiecuje zarząd > Winimy TIG'a i siebie nawzajem za to, że bejsbolowe czapeczki bezkarnie rąbią nas w wuja w najlepsze!
już miałem się pytać gdzież zginął kolega, czy nic się stało przecież nie mógł odejść tak bez pożegnania .. proszę mnie nie straszyć tak na przyszłość i pisać codziennie .. :) :) :)
Nie martw się nieomylny - przecież to nie twoja wina, że mamy tu do czynienia z nieudacznikami lub jak kto woli zwykłymi oszustami ( myślę, że osobiście będąc tymi drugimi wolą się jednak mienić tymi pierwszymi )