• Tygodniowy - odbicie od 11,50 Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    zmieńmy na nowy wątek aby było łatwiej i czytelniej :) :)

aktualna sytuacja dla interwału tygodniowego
    1) od analizy spadkowej :

link

2) aktualna sytuacja od analizy wzrostowej :

link

tu jak widać przesunąłem czas poziomu docelowego na 05-06 tydzień - niestety TBL jak zawsze ma spóźnienie :) :)
    wariant alternatywny niebieski pozostawiłem ponieważ mamy dziś poniedziałek wiec jeszcze 4 sesje do końca interwału
    jak na razie nie ma obaw (moim zdaniem) dla inwestycji długoterminowych

na koniec wskaźnik wolumenu dla interwału dziennego aby pokazać jak bezwzględny jest dla takich sesji - białe linie pokazują dzisiejszy sygnał (niebieski kwadrat - który ja nazywam pomarańczowym światłem ostrzegawczym) jak również wcześniejsze takie sygnały oraz na żółto jego tłumaczenie u góry ... ja niestety jestem graczem nie inwestorem więc dla mnie to oznaczało zamkniecie dziś całej pozycji kupowanej od 11,50 do 12,50 ..(pierwsza cześć poszła juz przed oporem - pisałem o tym chyba ) :) :) więc znowu zostałem na "resztkach" :) :)
    dla inwestorów którzy kupowali - dobierali przy 11,50 - 13 zł najważniejszy jest poziom 15,50 i tu trzeba bardzo uważnie obserwować zachowanie kursu ..

link

• Re: Tygodniowy - odbicie od 11,50 Autor: ghost-man [88.156.32.*]
    obserwujcie ilości akcji ile jest wywalane aby zbić kurs po czym ile jest zbieranie po takim zbiciu .. wolumen prawdę ci powie :) :) .. a ja to co miałem dziś zdziałać to zdziałałem i znikam pewnie pojawię się na koniec sesji :) :)
  • Re: Tygodniowy - odbicie od 11,50 Autor: ~MIS [37.47.45.*]
    Witam
    No coz dzis pieknie miedzy 1540-1580 gryzione, ruch z 1550 a raczej inicjacja rozpoczety.
  • Re: Tygodniowy - odbicie od 11,50 Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    Dnia 2020-01-14 o godz. 16:57 ~MIS napisał(a):
    > Witam
    , ruch z 1550 a raczej inicjacja rozpoczety.

pożyjemy zobaczymy jak się ułoży zgodnie z interwałem czyli do piątku po sesji - do tego czasu nic nie będę już wklejał bo to jakoś zbyt dokładnie działa, jeszcze posądza mnie że to ja tym steruje :) :) .. dzienny interwał mówi ze jeszcze sie pobujamy..to za szybko by było - jeden dzień na tym poziomie po pięciu tygodniach wzrostu .. ?? jakoś mi nie pasuje w dodatku za mało jeszcze pesymistów .. Dandi musi nagonić ich więcej ..:)

• Re: Tygodniowy - odbicie od 11,50 Autor: ~bart [91.206.96.*]
    A tymczasem Vivid szacuje zysk za 2019 rok na poziomie 0,56 mln zł, obligów ma na 10 mln do spłacenia a akcje szybują, kapitalizacja aktualnie 50 mln zł czyli prawie 3 razy tyle co T-bull, haha
  • Re: Tygodniowy - odbicie od 11,50 Autor: ~Gracz [83.29.57.*]
    Parodia, ale mam nadzieję, że fundamenty prędzej czy później będą odzwierciedlone...
  • Re: Tygodniowy - odbicie od 11,50 Autor: ~MIS [37.47.45.*]
    Witam
    Taka moja ocena duchu. Rzecza oczwista jest, ze przystanek jest celowy razem z korekta, celem wyrzutu przez malych, spolka obecnie z perspektywa upa dalszego. Wg mnie oczywiscie zakres 1540-1580 gdzie podladowano troche jest pkt do startu a dokladniej rzecz ujmujac linia rozpoczeta jest na 1520, zakres zas obecnie wazny do przebicia to 1805. Widac przy obecnej cenie rozpoczecie lekkiej akumulacji + sygnal na k w zakresie krotkoterminowym . Pozostaje cierpliwie wyczekac + wyzbierac jesli dadza nizej niz zbierany poziom.
  • Re: Tygodniowy - odbicie od 11,50 Autor: ~rambo [5.173.49.*]
    Fundametalnie tylko tbull, dlatego go wybrałem, nawet cd to balonik, no ale moda...
    interwał tygodniowy - czekamy do piątku
    interwał dzienny - wielka kupa ..
    zgodnie z obietnica nic nie wklejam do piątku
    oczywiście o wariancie niebieskim na dzień dzisiejszy zapominamy chyba że ta czarna tygodniowa świeca obecnie zamieni się w białą czyli piątek zakończyć by sie musiał na poziomie około 18 zł ... czy to jest jest realne ?? - moim zdaniem - hhmmm a zachowam je dla siebie ..:) :)
    aktualna sytuacja na tygodniowym interwale :

link

oraz aktualna sytuacja na dziennym interwale :

link
    ta sama analiza ...
    dziwne te dwie ostatnie sesje tygodnia .. ale może fix coś wyjaśni ..albo i nie ..:)
    dziś troszkę więcej malunków i opisów bo kurs jest w ważnym miejscu - zakładałem nie ukrywam ze pójdzie to łatwiej .. :( :( wiec za godzinkę jak to opracuje wkleję
    Aktualna sytuacja dla interwału tygodniowego po 3 tygodniach nowego roku :)  

link
    jak widać wolumen najwyższy w tym roku .. świeca typowy MŁOT (szkoda że czarny ale cóż tak autor narysował)
    cytat :
    Mówi nam po prostu kiedy sprzedający posiadali kontrolę i w którym momencie kupującym udało się ją przejąć – w efekcie cena wraca ponownie do góry w okolicę poziomu otwarcia lub wyższego. Musisz pamiętać, że młot nie informuje o całkowitym przejęciu kontroli przez kupujących, ale wskazuje wzrost ich siły i najprawdopodobniej rosnącą ilość transakcji kupna.

Aktualna sytuacja na dziennym ta sama analiza - widać dokładnie jak działało wsparcie - ponownie żadna ze świec dziennych nie zamknęła sie poniżej wsparcia

link 

Tu ponownie interwał tygodniowy - zobaczmy jak wolumen dla poziomu ceny (szare poziome linie) idealnie pokazuje nam wsparcie

link

Tu zaś dla odmiany na interwale dziennym jak (użyłem wykresu barowego aby lepiej to pokazać) jak ładnie wolumen dla poziomu ceny pokazuje nam opór

link
    ciąg dalszy za 15 minut .. :) :)

Tu wróćmy do tego "nieszczęsnego pomarańczowego światła" na interwale dziennym o którym pisałem gdy ponownie skracałem pozycje i zobaczmy jak po nim wyglądały sesje - upsss... bec .. bec

link

I na koniec analiza - "wróżby" na interwale dziennym tym razem jak powinno to wyglądać moim zdaniem ale wcale tak nie musi być
    :) :) :) :)

link

TU NIESTETY POTRZEBNY JEST WIĘKSZY OPIS :( :( lektura na weekend :) :)

Ruch od 11,50 do zakładanego pierwszego oporu 17,20 - 18,10 był bardzo silny i dość przewidywalny dla średniego technika nawet dla takiego leszcza jak ja :) :) druga faza tego ruchu czyli to co narysowałem od 17,50 do 22,40 niestety juz tej siły może nie mieć więc jest powiedzmy już nie tak pewny ... scenariusz tych 3 ostatnich sesji jest dla mnie nieco dziwny o czym pisałem wiec należałoby zachować dość mocną czujność bo autor cos za mocno kombinuje próbując wypchnąć rynek w gorę nie angażując zbyt wielkiego kapitału wręcz udając że będzie kupował mnóstwo akcji, a mam obawy że robi na odwrót ..:) :) skąd tyle niepewności ????
    hhhmmm . bo wzrost kursu o ponad 11 % na wolumenie 6 300 szt w stosunku do spadku 8 % na wolumenie prawie 16 000 szt jest dla mnie bardzo powiedzmy śmierdzący ..
    wracając do kresek na tę chwile jestem jeszcze optymistą i liczę ze ten scenariusz sie zrealizuje ale jeśli świeca dzienna zamknie się poniżej tej różowej dolnej linii trójkąta na wolumenie ponownie w okolicy 15 - 16 tys lub większym to obawiam się że będę zmuszony podziękować AUTOROWI za współpracę ..:) :)
    co na wykresie robi ten różowy kwadrat ??
    otóż poziom 21,00 - 22,40 to bardzo silny opór i w dodatku bardzo brzydkie miejsce nachodzi sie tam mnóstwo kresek/linii itp. w dodatku idealnie korekcyjne odbicie ABC dla spadku od 38 zł do 11,50 czyli duże UPSSSS dlatego jeśli INWESTOROM marzy się kurs na poziomie co najmniej 30 zł w górę to kurs musi przebić sie co najmniej do tego kwadratu i tam bezpiecznie sie korygować w przypadku odbicia od 22,40 technicznie sa realne nowe minima dla spółki
    i to by było na tyle ... oczywiście to sa moje "wróżby" i nie należy sie nimi sugerować przy podejmowaniu własnych decyzji
    a teraz koledzy DT jak ich zaczynam nazywać mogą zacząć swoją krytykę dodając czerwone kciuki w dół :) :)
    mile widziana również inna krytyka bo każdy przecież może mieć zupełnie inne zdanie :) :) byle sensowna ..
  • Re: Tygodniowy - odbicie od 11,50 Autor: ~stefan [5.173.40.*]
    CD Projekt został mocno przeceniony i pociągnął za sobą większość spółek gamingowych
  • Re: Tygodniowy - odbicie od 11,50 Autor: ~MIS [37.47.0.*]
    Dnia 2020-01-15 o godz. 11:30 ~MIS napisał(a):
    > Witam
    > Taka moja ocena duchu. Rzecza oczwista jest, ze przystanek jest celowy razem z korekta, celem wyrzutu przez malych, spolka obecnie z perspektywa upa dalszego. Wg mnie oczywiscie zakres 1540-1580 gdzie podladowano troche jest pkt do startu a dokladniej rzecz ujmujac linia rozpoczeta jest na 1520, zakres zas obecnie wazny do przebicia to 1805. Widac przy obecnej cenie rozpoczecie lekkiej akumulacji + sygnal na k w zakresie krotkoterminowym . Pozostaje cierpliwie wyczekac + wyzbierac jesli dadza nizej niz zbierany poziom.

Witam
    Zgodnie no coz tu dodac cel nastepny ponad 19 sie przebic, z krotkim czyszczeniem.
  • Re: Tygodniowy - odbicie od 11,50 Autor: ~rambo [5.173.49.*]
    Bredzisz w tej sytuacji 16 k zjazd, 7k wzrost nnie ma znaczenia akcjonariat sie zmienił i tyle.
    mówiąc czytelnikom szyfrem który juz pewnie poznali :) :) .. zakończenie sesji dziennej na minusie przy tak sporym obrocie oznaczać będzie przypuszczam (na te chwile jeszcze go nie ma) - niebieski kwadracik na wskaźniku wolumenu .. wiec albo w gorę na 18 - 18,50 albo .... upssss
    W poniedziałek nie analizuje się kursu akcji dla interwału tygodniowego !!!! :) :)

ale ten tydzień powinien nam odpowiedzieć na pytanie : ???

czy układ jaki zakładaliśmy :

link

jest już układem takim :

link

Czy może jednak nie .. :) :) ??

Miejsca na interwale dziennym robi sie coraz mniej i czas na rozstrzygniecie zbliża sie nieubłaganie o czym świadczy jak widać na dolnym wskaźniku stały wzrost wolumenu od czterech sesji.
    Zielony kwadrat dokładnie na wolumenie (szare poziome linie) pokazuje przy jakim poziomie ceny jest największa walka - która nadal jest nierozstrzygnięta i skoro jest tak zażarta to najprawdopodobniej będzie oznaczało bardzo mocny ruch w kierunku który dana siła wygra :) :)
    HOP lub BĘC

Dwie czerwone przerywane linie to poziomy MOIM ZDANIEM (i nie każdy z nim powinien sie zgadzać:) :) ) przy których walka zostanie rozstrzygnięta dla jutrzejszej sesji i do końca tygodnia kurs powinien już podążać w tym kierunku - czyli :
    zamkniecie świecy dziennej ponad 18,50 to HOP
    zamkniecie świecy dziennej poniżej 16,50 to BĘC
    Jeśli żadna z tych linii nie zostanie przebita w sposób jaki opisałem mamy nadal klincz na oporze :) :)

link
    Póki co ładne batony pilnują żebyśmy nie wyszli z klinczu :)
    dokładnie .. mini opór zrobił się 5 metrowym murem .. .. Inwestor moim zdaniem powinien czekać do rozstrzygnięcia
    - albo ktoś dusi z premedytacją aby mu oddała ulica na pierwszym oporku
    - albo w tym miejscu realizuje zyski planując korektę bo to zaczyna tez lekko wyglądać jak dystrybucja

ale jak widać ponownie - gra technik dokładnie pod kreski zero przypadku i nawet te dobre informacje ze spółki nie maja znaczenia
    co chce to zrobi
    ja znowu na oparach po wczorajszym nieudanym ataku na opór wiec bez emocji czy wzrośnie czy spadnie taka niestety natura gracza
    nareszcie moje ALi ruszyło .. dwa miesiące tkwiłem czekając na ten ruch .. dla mnie to wieczność ..:) :)
    dobry cynk był jeśli ktoś to wyłuskał o 9,30 rano .. :) :)

Re: Cytaty z Fijałkowskiego - gościa patrzącego z podniesioną głową Autor: ghost-man [88.156.32.*] 2020-01-21 09:32
    Dnia 2020-01-21 o godz. 08:37 ~bart napisał(a):
    > Jak ktoś uważa że na T-bullu dzieją się jakieś wały to niech lepiej zerknie na ostatnie kilka dni co zrobili na BAH, komedia z Jaguarem :)

widzę że też nie chce Ci się wyjaśniać koledze Tłumikowi ..:) :)
    BAH dziś obawiam się że nie wejdzie bo chyba nie zgłosili wniosku o odwieszenie
    dziś gramy na moim gniocie ..ALI :) :)
    Czyli KLINCZ ... ale w górnym poziomie oporu ...
    tyle że wolumen mocno przysiad ktoś zbiera "wojsko" :) :)
    szczerze mówiąc nie spodziewałem się tak mocnego oporu na tym poziomie ...
    nadal po mimo tych batonów jestem optymistą i nadal zakładam w górę .. ale to jest moje zdanie zawsze mogę sie mylić :) :)
    Dzisiaj ładne skubanie od rana 45 tys zł w 10 min
    ale i tak górna kreska trzyma jak forteca .. szok ... jakiś plan w tym musi mieć aby tak dusić, spokojnie sprzedał by to wszystko ponad 19 zł bez problemu ale nie ..uparł się ..:) :)
    "BYĆ ALBO NIE BYĆ - OTO JEST PYTANIE" a raczej - SKUPUJE CZY SPRZEDAJE - OTO JEST PYTANIE
    i AUTOR zna tylko odpowiedź na nie ..:) :)

ja wiem tylko że utknęliśmy - czwartą sesja na oporze, ktoś musi w końcu zwyciężyć, a mój optymizm na interwale dziennym został dziś mocno nadszarpnięty co widać na załączonym obrazku ..:( :( :( bbbuuuuuuuu

link

na wsparciu tygodniowym 11,90 zł testowali 5 razy ..
    tu mamy obecnie trzeci tydzień w połowie i nadal sprawę nie nierozstrzygniętą
  • Re: Tygodniowy - odbicie od 11,50 Autor: ~optymista [217.99.22.*]
    Im bardziej zacięta będzie walka tym wyższe będzie wybicie. Poruszamy się na bardzo dużych wolumenach pod samym oporem przy wsparciu dobrych inf w końcu ten opór ustąpi, nie wiem co za wariat tak to trzyma.
    Dnia 2020-01-22 o godz. 19:47 ~optymista napisał(a):
    > Im bardziej zacięta będzie walka tym wyższe będzie wybicie. Poruszamy się na bardzo dużych wolumenach pod samym oporem przy wsparciu dobrych inf w końcu ten opór ustąpi, nie wiem co za wariat tak to trzyma.

tyż liczę jeszcze na to wybicie :) :) .. aczkolwiek po dzisiejszej sesji z dużą dozą niepewności dlatego na swoich "oparach" postawiłem stopa bo przy takiej walce ruch będzie mocny i gwałtowny ..... tyle że niestety co mnie niepokoi to, że kierunek tego ruchu może być niestety nie po mojej myśli czyli w dół .... a najważniejszy punkt gracza mówi : CHROŃ KAPITAŁ BO BEZ NIEGO JUŻ NIE POGRASZ .. :) :) .. na szczęście ALI dało mi spory zapas na tę grę .. wczoraj + 25 % (maksimum na drugich widłach) dziś + 27% (na fixie) .. jutro pewnie kolejne + 20% moze nawet + 30% na tej samej plotce co parę miesięcy temu ale już be zemnie co miałem ugrać to ugrałem - niech sie inni bawią
    wydumałem sobie taką analizę dla Inwestorów czyli mniej więcej czasowo połowa drugiego kwartału ale troszkę wstydzę sie pokazywać to .. :) :) nie lobię przewidywać tak długoterminowych ruchów w górę .. w dół jest zawsze znacznie łatwiej analizować (spadki sa zawsze szybsze i gwałtowniejsze niz wzrosty)
  • Re: Tygodniowy - odbicie od 11,50 Autor: ~adam [83.7.138.*]
    dziekuje za rzeczowe komentarze - pozdrawiam
    ps a o jakiej spolce kolega mowi
    ALI to ALTUSTFI .. ale to nie jest spółka dla inwestorów .. w mojej skali to 100% spekuła do tego akcjonariat to wysoka liga :) :) można szybko zarobić i szybko stracić ..obecnie w dwie sesje + 50 % piec razy na widłach w tym czasie
  • Re: Tygodniowy - odbicie od 11,50 Autor: ~saa [87.248.73.*]
    ghost-man pełen profesjonalizm!! dużo ciekawych informacji dodajesz na forum, Dzięki.
    miło, że ktoś to docenia i sie konus przydaje :) :)
  • Re: Tygodniowy - odbicie od 11,50 Autor: ~adam [83.7.138.*]
    ok, dzieki
  • Re: Tygodniowy - odbicie od 11,50 Autor: ~Tb [89.64.37.*]
    A ja chętnie zobaczę Twoja analizę czasową dla inwestorów której tak się wstydziles
  • Re: Tygodniowy - odbicie od 11,50 Autor: ~RS18 [5.173.194.*]
    Świetna robota, dzisiaj kupiłem... nie sprzedam taniej ;)
    MĘCZARNIA STRASZNA Z TYM OPOREM ...!!!

interwału tygodniowego nie będę tykał bo dziś jest czwartek i po drugie na tę chwile jest bardzo brzydki :) :)

tak jak pisałem na fixie w sumie więc z przypadku odkupiłem to co wcześniej oddałem ale dlaczego chciałem odkupić to ustawiając zlecenia tuż przed 17 zł przecież to w sumie niewiele taniej niż sprzedałem zaledwie około 8 % ?? dla inwestora jest to raczej śmieszne ale gracz własnie tak zarabia na giełdzie ... skubie rynek (jest nawet taka metoda gry na płynnych rynkach głownie waluty nazywa się to - skalpowanie rynku to w ramach ciekawostki:) :) ) na paru walorach wyrabiając sobie dniówkę i w ten sposób wypracowuje sobie stałe miesięczne źródło dochodu lub tak jak w moim przypadku - miesięczny dodatek - premie :) :) :)

ok do sedna bo pisze nie na temat ..:) :)

tak jak pisałem nadal jestem optymistą juz nieco słabszym ale jednak, a optymista zakłada wzrosty wiec :

link
    to jest interwał dzienny zobaczmy że to 17 zł jest dla mnie dolną bandą kanału wzrostowego lub dolną linia trendu dla tego interwału
    po drugie nadal jesteśmy w zakresie walki patrząc na wolumen dla wykresu ceny - czyli szare poziome linie
    ktoś powie to tylko kreski wiec zerkamy na inne ważne sprawy - wskaźnik wolumenu

link
    tu mamy brzydki sygnał z dnia wczorajszego o którym pisałem ale dziś pomimo tak spadkowej świecy nie mam jego potwierdzenia
    potwierdzenia jakiego potwierdzenia ?? (gdybym był pesymistą nie czekałbym na nie)
    potwierdzenia czyli wolumen ... mamy - 4,5 % zrobione na wolumenie 5 750 z czego 1500 to jest zrzut na fixie
    gdyby ten dzisiejszy bar spadkowy uzyskał na wskaźniku wolumenu taką świece - niebieski prostokąt dorysowany prze zemnie -
    czyli ilość wolumenu w przedziale około 15 000 nie byłoby mowy o zakupach z mojej strony wręcz szykowałbym sie do wywalenia swoich resztek i obserwacji przewidywanego kursu na poziomie wsparcia dla interwału miesięcznego czyli okolice 15,50 zł

link

Oczywiście jak zawsze to jest moje zdanie i nie każdy powinien się z nim zgadzać, a jeśli ktoś sobie nie życzy dalszych moich "wypocin" to proszę napisać i przestaniemy sie bawić w technikę. Oczywiście nie biorę pod uwagę Panów T.D. :) :)

• Re: Tygodniowy - odbicie od 11,50 Autor: ~Abhorsen [89.151.40.*]
    Jesteś jednym z normalnych gości i z przyjemnością czyta się Twoje wpisy a bandą się nie przejmuj jak dla mnie to w tym roku urośnie spokojnie pytanie tylko kiedy... Ja częściowo wiszę na 22 ale się nie przejmuję bo kapitalizacja jest hmm nędzna
    a tu proszę jak gra pierwsza liga spekulacyjna

mój cytat :

na szczęście ALI dało mi spory zapas na tę grę .. wczoraj + 25 % (maksimum na drugich widłach) dziś + 27% (na fixie) .. jutro pewnie kolejne + 20% moze nawet + 30% na tej samej plotce co parę miesięcy temu ale już be zemnie co miałem ugrać to ugrałem - niech sie inni bawią

to pokazuje jak ważny jest plan .. masz plan trzymaj sie planu nie daj się ponieść emocjom i pazerności :) :)
    wynik dzisiejszy ALI - 14 %

teraz juz kolega wie o czym pisałem - NIE DLA INWESTORÓW !! :) :)

ALI to ALTUSTFI .. ale to nie jest spółka dla inwestorów .. w mojej skali to 100% spekuła do tego akcjonariat to wysoka liga :) :) można szybko zarobić i szybko stracić ..obecnie w dwie sesje + 50 % pięć razy na widłach w tym czasie

sytuacja dla tygodniowego interwału bez zmian ... opór nadal działa .. wsparcie nie było testowane jeszcze ... ruchy dzienne pomiędzy 18,50 a 15,50 nie mają znaczenia...
    z analizą na dziennym daruje sobie bo podobno zaśmiecam to forum swoimi analizami ..:) :)
  • Re: Tygodniowy - odbicie od 11,50 Autor: ~optymista [217.99.63.*]
    Lekki przykuc przed solidnym upem. Jeszcze 2-3 miesiące temu taki wolumen spowodowałby 2 x taki spadek . Styczeń prawodpodobnie będzie miał największy wolumen od ponad roku, niewiele już mu brakuje żeby przejść grudzień a mamy jeszcze tydzień więc powinno się udać.
    bylebyśmy nie musieli uderzać w ten opór z 5 razy jak we wsparcie na minimach ostatnio :)
    Dnia 2020-01-27 o godz. 06:20 ~bart napisał(a):
    > bylebyśmy nie musieli uderzać w ten opór z 5 razy jak we wsparcie na minimach ostatnio :)

:):):):) czyżbyś rozszyfrował ..??? :) :) może więc podam to było robione 24.01 ...... :):)

w wątku :
     Analiza dla mega optymistów 

pod ikoną obrazka jest analiza dla - (tak jak w tytule) mega optymistów .. będę tam wklejał co jakiś czas analizy w zależności od sytuacji na TBL ale będą one widoczne tylko w taki sposób (ukryty) bez opisu z wyjątkiem tego co zostało dodane lub odjęte w linku jaki sie wyświetli po kliknięciu na ikonę obrazka
    w tym wypadku jest dodane zero czyli opis jest + 0 (trzeba skasować zero)
    w ten sposób kto będzie chciał to sobie otworzy i nikogo nie będzie to raziło w oczy ..:)
    szyfr do otwierania zdradzam tylko raz dziś ... stali bywalcy to wychwycą :) :) :)

gdyby wczorajsza świeca była na obrotach ponad 12 - 13 tys szt troszkę by sie rozjaśniło .. ale GDYBY słowo klucz .. niestety była na 5 tys to znacznie za mało
     Re: Tygodniowy - odbicie od 11,50 Autor: ghost-man [46.171.121.*] 2020-01-22 22:11
    ALI to ALTUSTFI .. ale to nie jest spółka dla inwestorów .. w mojej skali to 100% spekuła do tego akcjonariat to wysoka liga :) :) można szybko zarobić i szybko stracić ..obecnie w dwie sesje + 50 % piec razy na widłach w tym czasie

cytat :

"ale to nie jest spółka dla inwestorów"

zabrali mi zabawkę ... bbbbuuuuuuu ..
    dziś cofnięta licencja przez KNF
    pewnie będą jazdy jeszcze parę dni góra dół ale to już skakanie po brzytwie ..adrenaliny sporo ale pomiędzy nogami można coś stracić ..:) :)
  • Re: Tygodniowy - odbicie od 11,50 Autor: ~Alldom [37.248.160.*]
    Chyba dziś trochę wyjaśniło się.
  • Re: Tygodniowy - odbicie od 11,50 Autor: ~Ser [188.147.44.*]
    No co w/ Ciebie szczyty do pokonania ,,checi sia,
    mówisz o ALI ??
    wyjaśniło się że mnie w jajo zrobili .. oddałem swoje na zero po takim infie a te pajace pojechały od mojej ceny zakupu jeszcze ponad + 10 % .. .. bywa i tak :) :) ale dla mnie niestety już koniec zabawy na tej spółce ..KNF może w każdej chwili zawiesić notowania tak samo jak odebrał im licencje .. za duże ryzyko
[x]
TBULL -9,44% 3,26 2025-12-05 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.