• Niestety Autor: ~Wojtek [5.173.96.*]
    Przy free float na poziomie 1,5% tu nigdy nie będzie dobrej płynności. Wrócę, kiedy się to zmieni, bo teraz za duże ryzyko, że ktoś niewielkim pakietem zwali kurs o kilkadziesiąt procent.
  • Re: Niestety Autor: ~Zimny [93.179.216.*]
    z drugiej strony na jakie poziomy mozna zaciagnac kurs przy takim ff i coraz lepszych wynikach?
  • Re: Niestety Autor: ~Bartek [85.219.197.*]
    To prawda - zależność działa w dwie strony. Wszystko zależy od oczekiwań i strategii inwestycyjnej. Dla mnie męczący jest brak obrotów przerywany raportami i ewentualnymi informacjami ze spółki. To niepewne wyczekiwanie czy ktoś pewnego dnia nie sprzeda większego pakietu i nie spuści kursu na kilka złotych.
    dla mnie gorsze jest oczekiwanie ze ktos kiedys szarpnie z prawej wiekszy pakiet :-) .....kurs przebije wszystkie opory...a wtedy?
    Z tego powodu Ty siedzisz na walorze, a ja odpuściłem dalszą grę :-)
    jest to jakies rozwiazanie....powodzenia na innych walorach :-)
    Tobie również. Niewykluczone, że tu jeszcze wrócę. :)
  • Re: Niestety Autor: ~ogrodr87 [31.60.136.*]
    No cóż mogło być gorzej spolka zarabia miliony kapitalizacja ponad 100 milionów a najciekawszy tak zwany 4q sezon grzewczy i perypetie porucznika kabury reklama na blok ekipie sprytny marketing 20zika za miesiąc plus seriale i filmy z największa baza dostępna na rynku. Spółka dla wytrwałych
  • Re: Niestety Autor: ~Nika [91.235.253.*]
    Też podziękowałam, choć zarobiłam. Ale pieniądze leżały, nie pracując ponad 2 miesiące. Dzisiaj jeszcze z przyzwyczajenia patrzyłam jak ktoś smieje się wam w twarz. Ustawia po 20, 40 akcji i godzinami nic się nie dzieje. Niech się bawi sam. Wytrwałym życzę sukcesów.
  • Re: Niestety Autor: ~biszkopt [178.252.19.*]
    Netflix c/z ~94 a CDA c/z ~14
    Oddajecie papier za grosze...
    Tym bardziej, że tu jawnie piszą o tym, że chcą zebrać:D
[x]
CDA -0,83% 17,95 2025-10-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.