dzień wyciskania ostatnich cierpliwych widzę dziś nastał .. zobaczymy do ilu, a tymczasem czas na szczupaka nastał w końcu ochłodzenie ..:) :) trzeba zapolować ..
dziś to robi bardzo technicznie .. bardzo ciekawi mnie koniec bo zmienił technikę już nie marnuje swoich akcji, a zaczyna je szanować przewala tylko na swoje zlecenia nie daje juz zbyt wiele ulicy .. zobaczę koło 16 :) :) w dobrej cenie rozważże dziś małe podkupowanie :)
Witam Niech zbija gotow :D czas jest wiec na spokojnie poczekac z upem mozna. Swoja droga rajdu na 30-40zl bym sie spodziewal i nie zdziwil, jak juz oddadza ci co maja oddac.
Witam Niech zbija gotow :D czas jest wiec na spokojnie poczekac z upem mozna. Swoja droga rajdu na 30-40zl bym sie spodziewal i nie zdziwil, jak juz oddadza ci co maja oddac.
Plan jest na zarobienie kasy. I to w jakiś sposób zostanie osiągnięte. Obecnie ulica jest zdezorientowana, niektórzy sprzedają czekając na nowe minima by odkupić albo godzą się ze stratą. Tu jest jeden duży gracz i nikt inny z dużym kasą nie psuje rozgrywki. Natomiast, w każdej chwili może nastąpić odcięcie od aukcji. Też zastanawiam się, czy czapeczki przez kogoś nie chcą zarobić grubej kasy.
nie chciałbym siać zamętu ale może nie trzeba tu teorii spiskowych tylko po prostu ktoś ( tak nie powinno być) zna już wynik za 3 Q i sypie bo ten jest tragiczny ?
przyjmijmy ,że tak jest ,ale to nie usprawiedliwia wartości spólki poniżej 18 mln. Gdzie Vivid, Bombit czy inny Shit do Tbulla??? Ale widać ,że rynek wie lepiej
Owszem, może tak być. Ale wówczas t-bull, przy kilku grach, byłby jak jujubee, gdzie sytuacja nie jest dobra. Z drugiej strony sporo akcji z 30% ff już zostało przewalonych, choć to może być złudne. Najbliższy raport pokaże, jaki będzie kierunek, oby nie 10 zł.
nie ma powodu żeby raport miałbyś tragiczny, ilość pobrań na podobnym poziomie, koszty na podobnym poziomie, transze z GameINN pewnie też wpadną. Zresztą pod tragiczny raport chyba sensowniej byłoby zrobić UP chociaż na 30-40 zł i tam sprzedawać przy tylu spływających infach sporo wyżej akcje byłyby rozdane.
Za rok 2018 również nie było powodu i wszyscy spodziewaliśmy się dobrego raportu. Tymczasem zamiast raportu przyszły kolejne odpisy, a o raporcie to się zwolińskiemu i fijałkowskiemu po prostu zapomniało i była zawieszka.
no tak , pewnie nie mam racji ale jak 29 listopada okaże sie że tam jest potężna strata to będę pierwszy który dla odmiany pierwszy raz napisze do knf na tego insidera prośbę o wyjaśnienie jego działań , jeśli oczywiście do tego czasu ciągle będzie sprzedawał. i nie myślę o anonimie tylko o piśmie gdzie się podpiszę i będę się domagał co 2 tygodnie wyjaśnienia .
Dnia 2019-10-29 o godz. 14:55 ~krs napisał(a): > no tak , pewnie nie mam racji ale jak 29 listopada okaże sie że tam jest potężna strata to będę pierwszy który dla odmiany pierwszy raz napisze do knf na tego insidera prośbę o wyjaśnienie jego działań , jeśli oczywiście do tego czasu ciągle będzie sprzedawał. > i nie myślę o anonimie tylko o piśmie gdzie się podpiszę i będę się domagał co 2 tygodnie wyjaśnienia . >
wszyscy powinni tak postąpić ,ale myślę ,że Oni mają już przygotowane odpowiedzi na taką ewentualność. Tu ktoś rozgrywa swój misterny plan i jest do tego przygotowany.
Myślcie ,że zawieszenie notowań w maju to był przypadek ?? A ten cały czat z czapeczkami to można sobie zakopać w ogrodzie lub włożyć dobrze wiecie gdzie
To ,że kurs jest sterowany i zaniżanie trwa pokazuje ostatnia nawet niewielka transakcja, gdy ktoś podebrał 3 setki akcji od razu nastąpiło wycofanie i ucieczka zlecenia.Myślę,że faktycznie dobijamy do brzegu i zabawa na zaniżanie dobiega końca.
wracam i co ... ? i nic ..nie docisnął do mojego poziomu słabo .. a na poważnie to jest ewidentne perfidne zbijanie kursu pomiędzy "własnymi słupkami" tak się nie pozbywa akcji - nie wychodzi z waloru ... w jakim celu ? nie mam pojęcia ..może faktycznie "normalizacje podatkową" ktoś robi, a może ma zupełnie inny plan .. oczywiście moim zdaniem :)
Dnia 2019-10-29 o godz. 16:25 ~borewicz napisał(a): > a swoją drogą czy komuś z Was udało się coś podebrać z kodem 15..... ,-pln??? > > mi niestety nic nie wpadło - może w czwartek
no własnie też mnie to zastanawia bo rano nie ukrywam ze polowałem perzy 15,80 - 15,70 (to jest moje wsparcie z analizy tygodniowej wiec albo tu albo dopiero przy 12 zł) później przed wyjazdem ustawiłem zlecenia na niższe poziomy ..bo tak jak pisałem dziś to rozgrywał technicznie i wydaje mi sie ze ulica raczej szału zakupowego nie zrobiła poniżej tych 16 zł .. tak wygląda jakby obecna cena mu pasowała do wymiany ( technicznie wręcz idealnie tez wychodzi ) :) :)