Szanowny Akcjonariuszu, Nie przypominam sobie, ani "wielu słów", ani "wielu obietnic". Proszę pamiętać, że ważne są terminy i procedury. Niczego nie opóźniamy, ani nie przyspieszamy. To jak z pieczeniem chleba. Zatem, jak już ktoś kiedyś powiedział giełda jest dla cierpliwych i rozważnych. Pozdrawiamy
Przede wszystkim akcjonariusze mają zamrożone pieniądze w ramach prac poboru. "Obietnica" polegała na wypełnieniu prac poboru aby dokapitalizować spółkę i umożliwić dokończenie inwestycji.
Są takie możliwości:
1. albo emisja została źle przygotowana, więc ktoś powinien to skomentować i otwarcie wyjaśnić akcjonariuszom na czym polega problem
2. KNF działa zgodnie z ustawowymi terminami, dlatego byłbym wdzięczny za przypomnienie akcjonariuszom, jakiego terminu KNF ma obowiązek dotrzymać
3. KNF przedłuża procedurę, więc w tym przypadku oczekiwałbym komentarza i podjęcia działań.
Cieszy mnie, że Polwax jest aktywny na forum. Ale to dla mnie, akcjonariusza będącego z firmą od emisji pierwotnej, który niestety znacząco zwiększył zaangażowanie, jedyna dobra wiadomość. Jeśli POLWAX uważa, że z punktu widzenia akcjonariuszy wszystko jest OK, to naprawdę gratuluję dobrego samopoczucia.
Do Polwax Z przykrością muszę stwierdzić że post jest tak cyniczny ( pieczenie chleba ?!?!?! - masakra jakaś) jak maile które Spółka śle do inwestorów (między innymi do mnie). Ani wpis Polwaxu ani maile niczego nie wyjaśniają a jedynie "UCZĄ" nas cierpliwości. Cierpliwość jest cechą absolutnie pozytywną niemniej jednak brak jakiejkolwiek informacji jest dla mnie odmianą pewnej dezinformacji.
Dnia 2019-10-04 o godz. 14:42 ~Mcmosika napisał(a): > faktów. Prospektu nie ma a obiecanki były spore. > > Miało być pięknie a nie ma nic tylko kurs -90%