• czekamy na info o lokalach rozpoznanych w przychodach. Bedzie rekord ??? Autor: ~west [213.241.61.*]
    Wszystko wskazuje na to, że będzie  historyczny rekord.

• NIC to nie zmieni ... Autor: ~jack [62.244.130.*]
    Dobrze piszesz ,ale to niczego nie zmieni - niestety. Sam czekam i chcę trochę sprzedać ,jednak nie niżej jak 5,80 -6 zł. Na wezwaniu po 5,20 nie oddałem ani 1 sztuki !!! czasami żałuję ,ale gdybym sprzedał to może wtedy josek by wycofał z GPW -bo by miał czego potrzebował a teraz na emeryturę trzymam -co K... będzie ?. Nic tu nie zadziała normalnie na 100% od samego początku to PRZEKRĘT.
  • ciekawe kto mu"" sprzedaje "" Autor: ~jack [213.146.52.*]
    F.F. się za bardzo nie zmienia a CYRK trwa. Sługusy ze 2 -3 % mają a MY tak jak kiedyś pisałem 3 - 4 %% .Żal dupsko ściska na ten syf.
  • Re: czekamy na info o lokalach rozpoznanych w przychodach. Bedzie rekord Autor: ~cierpliwy [37.30.22.*]
    Tak czy inaczej jedyne co pozostaje to cierpliwie czekac. JW musi sie na cos zdecydowac - jeżeli chce sciagnac firme z giełdy a do tej pory tego nie zrobił to znaczy, że nie może bo trudno przypuszczać że czeka na jeszcze lepszą okazję. Kwestia komu wystarczy cierpliwości - jemu czy nam. Mnie osobiście cierpliwości nie braknie. Jeżeli ktoś w JWC podjął decyzję o pozbyciu się gotówki w zamian za akcje to miał jakiś cel. Wycofanie firmy z giełdy dało by jakieś plusy - choćby brak papierologii itp. Obecnie sytuacja jest taka, że pieniądze wydano a sprawozdania dalej trzeba składać - albo ktoś to dokończy albo pieniądze wydane bez sensu.
  • Re: czekamy na info o lokalach rozpoznanych w przychodach. Bedzie rekord Autor: ~cierpliwy [37.30.22.*]
    Tak czy inaczej jedyne co pozostaje to cierpliwie czekac. JW musi sie na cos zdecydowac - jeżeli chce sciagnac firme z giełdy a do tej pory tego nie zrobił to znaczy, że nie może bo trudno przypuszczać że czeka na jeszcze lepszą okazję. Kwestia komu wystarczy cierpliwości - jemu czy nam. Mnie osobiście cierpliwości nie braknie. Jeżeli ktoś w JWC podjął decyzję o pozbyciu się gotówki w zamian za akcje to miał jakiś cel. Wycofanie firmy z giełdy dało by jakieś plusy - choćby brak papierologii itp. Obecnie sytuacja jest taka, że pieniądze wydano a sprawozdania dalej trzeba składać - albo ktoś to dokończy albo pieniądze wydane bez sensu.
[x]
JWCONSTR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.