• Kolejna zmiana daty premiery Autor: ~Ja [109.231.6.*]
    Jednak pierwszy odcinek The Witcher na Netflix obejrzymy 17 grudnia. Czy zmiana będzie miała negatywne przełożenie na kurs?
  • Re: Kolejna zmiana daty premiery Autor: ~Tadeusz_z_Torunia [89.161.74.*]
    Synu, nie będę tego ukrywał, że lubiałem się z twoją mamusią zawsze zabawić po odpuście w Łysomicach w przydrożnym rowie. Uch fajna kobitka była i zawsze 0,2 w torebce miała i chętna była...eh, i krzyż ładnie wypinała w łuk, eh aż mnie ciarki przechodzą na te wspomnienia,....ale gdybym wiedziął że takie cóś z tego wyjdzie to bym się zmobilizował i 1 sek wcześniej wyciągnął....i nie byłoby takiego ciebie...
  • Re: Kolejna zmiana daty premiery Autor: ~Ja [109.231.6.*]
    Dzieciaku, takimi tekstami to ja rzucałem jak ty na chleb mówiłeś pep. Aj nie sprowokujesz mnie tym idiotycznym wywodem. Jeśli nie masz nic sensownego do napisania to idź dalej układać klocki Lego i pozwól, że dorośli porozmawiają.
    Dnia 2019-09-11 o godz. 20:27 ~Ja napisał(a):
    > Dzieciaku, takimi tekstami to ja rzucałem jak ty na chleb mówiłeś pep. Aj nie sprowokujesz mnie tym idiotycznym wywodem. Jeśli nie masz nic sensownego do napisania to idź dalej układać klocki Lego i pozwól, że dorośli porozmawiają.

Moja krew!!! lubi popyskować
    Raczej nie. Wydaje mi się, że jedyne co ruch...ś do tej pory to twoja ręka. A nie wiem czy wiesz z lekcji biologii, bo może jeszcze nie przerabiałeś tego w szkole, to z tego dzieci się nie biorą.
    Pozdro f a j f u s i e.
    Dnia 2019-09-11 o godz. 20:45 ~Ja napisał(a):
    > Raczej nie. Wydaje mi się, że jedyne co ruch...ś do tej pory to twoja ręka. A nie wiem czy wiesz z lekcji biologii, bo może jeszcze nie przerabiałeś tego w szkole, to z tego dzieci się nie biorą.
    > Pozdro f a j f u s i e.

Synu, jestem z ciebie dumny!!!! Choć trochę nasienia nie poszło na marne...
  • Re: Kolejna zmiana daty premiery Autor: ~Zxc [2.71.85.*]
    Co za syf zaczyna się robić. Szok.

Ale zostawmy trolli. Szkoda klawiatury.

Jakiś link lub potwierdzenie?
  • Re: Kolejna zmiana daty premiery Autor: ~Zxc [2.71.85.*]
    Jak dla mnie to moze lepiej, więcej emocji, czasu na marketing i trailery. Pazdzienik lub listopad to za szybko, hype muszą wzbudzic.
    A ostatnio cos cisza o wiesku. Pewnie szykują jakis trailer.
    Też tak myślę. Listopad to trochę za szybko. A tak mają jeszcze około 3 miesiące na wzbudzenie większego zainteresowania. Bo na razie odbiór pierwszego trailera różny.

Do Zxc.
    Widziałem około 40 min temu na oficjalnym profilu The Witcher na Twitterze.
    Także świeży news.

• Re: Kolejna zmiana daty premiery Autor: ~Adalbert [93.159.154.*]
    link 
    nie ma pewności co do daty 17.12

[x]
PLATIGE 1,97% 10,35 2025-11-28 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.