Chłopie przeczytaj sobie raporty spółki. Przychody i zyski chociażby jeszcze za 1 kwartal. Przychody były mld zl. Komornik jest na 2 mln a Ty byś chciał oddawać port. Przecież ten cały komornik na 2 mln to jest widowiskowe show .
No właśnie sobie odpowiedziałes. Nie mówię że tak musi być. Ale przy ich obrotach 2 mln to nic. Jaki ma cel aktualny zarząd żeby podawać cały czas negatywne infa? Każdy tu ma teorię swoją i ja też taka mam. Poza wszystkim jestem bardzo ciekaw jak to się skończy. Moim zdaniem eneris cały czas tu jest tylko nie wiem komu zalezy na zanizaniu kursu i skupowaniu. Po co? Chcą mieć więcej niż 50% ? A może im więcej zbiorą tym łatwiej wrócić na odpowiednie poziomu dla kursu. Zresztą to widać po podazy. W piątek było kiepskie info jeżeli ktoś uwierzył o wyjściu gościa od inwestora. Normalnie powinna być sprzedaż dużo wyższa. A tu mało się sprzedaje. Małym wolumenem obniża się kurs. Ciekawe to wszystko. Bardzo dużo się wyjaśni jutro .
Powiem tak jak masz akcje to niech przez myśl nie przejdzie Ci sprzedaż teraz. Nie jestem naganiaczem i monopolu na rację nie mam więc nie powiem że w tej cenie kupuj bo różnie tu Jeszce będzie . Na pewno teraz nie warto sprzedawać i tyle.
Możesz sprzedać. TWOJE AKCJE Twój rozum. A pytanie źle postawione. Do ilu mogą spaść nie wiem bo mogą ale to końcówka spadkow ale moje pytanie do ilu mogą za 3 dni wzrosnąć?
Spaść mogą niewiele bo to już dno. Jak ktoś ma 100 czy nawet 1000 akcji to ci za różnica czy sprzeda za 2 czy 3 PLN.
Natomiast jeśli chodzi o wzrosty to liczyć na to można tak samo jak na wygraną w totka. Dlatego moim zdaniem jak już masz to może i nie sprzedawaj, jak masz kupić, to kiej wydać na kupony lotto