Teraz leje się krew. Za parę tygodni będzie euforia zakupów. Będzie można sprzedać powyżej 30 zł po informacji o przejęciu lub wejściu inwestora strategicznego.
Juz raz tak się leszcze dały ubrać po 10 zł na wzrosty po "nowym" inwestorze. Co raz to nowym. Teraz naganiaja ile mogą, bo potracili po kilkadziesiąt %. Drugi raz nie wyjdzie. Nawet leszcze się uczą.
Potracili? Jeśli nie sprzedali to nie potracili. Tacy jak ty - trolle - będą za kilka tygodni tu się chwalić jak to odebrali za bezcen akcje leszczom i dzięki temu zarobili. Zmienicie nicki i będziecie wychwalać pod niebiosa Onico jaka to wspaniała spółka.
Tak, kupiłem petrolinvest, mni, fon, drop, i3d, i onico po 8 i co mam z tymi papierami zrobić. Mni już nie mam bo zniknęły z konta, ale strata została.
Przecież ty co parę dni piszesz o tym "odbieraniu akcji" i że zaraz to mają byc wzrosty. A tutaj codziennie taniej. Tylko w piątek poleciało o 20%. W poniedziałek może być jeszcze gorzej
Nie ma kompletnie żadnego znaczenia o ile poleciało i o ile poleci jeszcze. Takie trolle jak ty ciężko pracujecie od kilku tygodni nad tym aby dawcy kapitału oddali akcje po obecnym kursie. Te obrotu kilku tysięcy akcji dziennie nic nie znaczą. A jest bardzo dobra okazja do podbierania po trochu. Ważne jest to, że ktoś od Turczyna odkupił pakiet 40% akcji spółki. I ten ktoś chyba źle się przygotował do przejęcia bo nie przeczytał tych plugawych opinii trolli na tym forum. dopiero miałby "obiektywny" obraz sytuacji spółki :)))))))
Powiedział tobie osobiście o przyczynach rezygnacji? Ja napisałem to co jest w prasie. Ty uprawiasz czarny piar na wyssanych z palca teoriach. I kto tu jest kłamcą?
To nie chronologia, to twoje spekulacje. To że Onico ma długi i że może wejść komornik dla niego była taka niespodzianka? Mając za plecami inwestora z kasą który te długi ma spłacić wystraszył się biedaczysko komornika? Ograniczoną masz fantazję!
Trolle, mam do pas kilka pytań: - ile groszy za swoje wpisy dostajecie? Czytałem gdzieś że najlepszym płacą do 4 zł za szt. Dla nieudaczników bez wykształcenia którzy nic nie potrafią, to chyba niezły zarobek, co? - czy w niedziele i święta wam płacą podwójnie? - czy dostajecie jakieś premie za wynik? Np. za to że po waszym hejtowaniu akcje spółki spadły i wasz mocodawca mógł się obkupić.
Dostaniesz premię za to? Tak cię to podnieca? Dla mnie może być nawet -50% byle byli chętni do oddania bo jakoś ostatnio nie bardzo chcą oddawać. Słabo się staracie.
Do Armaniak Też tak myślę, że powinienem się trzymać z daleka od giełdy, ale to wciąga. Mam jeszca PBG. Same bankruty. Tak się kończy szukanie okazji. Myślisz że Onico nie zbankrutuje?