Obcy - decydujące starcie :). Niebawem dowiemy się, kto tu jest nasłany. magik - brakuje 300 tys. adam - brakuje 3 700 tys. Któryś z nich się prawdopodobnie skompromituje. I, mam nadzieję, że zamknie pysk - i po angielsku wyniesie się z forum...
Przecież to wiadomo po wynikach I wezwania. W II wezwaniu nic się nie zmieni, bo nie podnieśli ceny, a jeszcze dodatkowo ośmieszyli się tym, że w I wezwaniu akcje oddali tylko figuranci właściciela.
Dnia 2019-08-08 o godz. 10:10 ~magik napisał(a): > chcialem sprzedac 150 k po 3 czemys nie brał giermku
...bo chcę sprzedać po 3, a nie kupić matołku... A Twój chlebodawca wie, że masz / ??? / tyle papieru - i nie chcesz mu opchnąć po atrakcyjnej cenie z wezwania ? Sprzedaj po 1,45 jak najprędzej, bo młody D. walnie fochem i zostaniesz w czarnej doopie - razem z nami :).
Dnia 2019-08-08 o godz. 13:28 ~magik napisał(a): > nie zbierze
Jak nie zbierze ? Przecież Ty masz / :))) / 150 k, a jemu brakuje podobno tylko 300... Znajdziesz drugiego takiego jak Ty, opchniecie papier w wezwaniu - i po ptokach. Szef wam dopłaci pod stołem po 1,55 do papiera, nas wyciśnie w przymusowym - i amen :).
Dnia 2019-08-08 o godz. 14:22 ~Magik napisał(a): > Nick jest nickiem ale ty wyraźnie chyba określiłeś siebie
Taa... Za cienki jesteś, synku, żeby się odnieść do treści - to pogmeraj sobie przy nicku :(. I pobaw się w malowanie łapek, bo do niczego innego się nie nadajesz. Jak ten z MBA tak dobiera pracowników, jak zatrudnia trolli, to tego czempiona za niedługo łyknie jakiś Bumech :).
Jeśli by miał obowiązek zgłoszenia a nikt nie zdecydowalby się na sprzedaż w wezwaniu, to winien poinformować że skupił zero akcji. Znowu się twój post się nie sprawdził jak zwykle zresztą .