Nie wiem czy w czasie postępowania sądowego mogą zrobić wezwanie? Nie sądzę by chcieli się z tego tłumaczyć. Za miesiąc rozprawa i zapytamy o ruchy na akcjach. Nas interesuje tylko wartość godziwa i wydaje mi się że wejście biegłych do PMP jest pewne nawet gdyby zaproponowali teraz kilkanaście złotych.
Oczywistym jest że grupa związana z Szataniakami straszy drobnych. Oczywistym jest że w tej cenie gdyby o nie były ich pakiety po 1,12 czy po 1,36 to by to sprzątneli, aby pozbyć się drobnych inwestorów, którzy drążą w sądzie ile spółka jest warta
Drodzy Państwo, życzę wszystkim odbudowy zaufania do rynku kapitałowego - zyskamy na tym wszyscy Karma wraca i zapewne dopadnie p. Szataniaków
Powołanie biegłego wcześniej czy później zapewne nastąpi i cena pojawi się w publicznym komunikacie, a wraz z nią komunikat: robiąc interesy z Panami Sztaniakami wychodzi się tak samo jak robiąc interesy z Panem Krauze czy Panem Czarneckim. I tak samo powinni skończyć z dala od GPW, z dala od ludzi, z dala od kontrahentów, z dala od możliwości zarobku, tracąc ponad 90% zarobku w krótki czasie
Dnia 2019-07-10 o godz. 20:39 ~Danny napisał(a): > Drodzy Państwo, życzę wszystkim odbudowy zaufania do rynku kapitałowego - zyskamy na tym wszyscy > Karma wraca i zapewne dopadnie p. Szataniaków > > Powołanie biegłego wcześniej czy później zapewne nastąpi i cena pojawi się w publicznym komunikacie, a wraz z nią komunikat: robiąc interesy z Panami Sztaniakami wychodzi się tak samo jak robiąc interesy z Panem Krauze czy Panem Czarneckim. I tak samo powinni skończyć z dala od GPW, z dala od ludzi, z dala od kontrahentów, z dala od możliwości zarobku, tracąc ponad 90% zarobku w krótki czasie > wszystko to prawda ale chwilowo nie stać mnie na oglądanie gniota gdy zarabia się bardzo godnie na dobrych spółkach , do tematu wrócę po oględzinach z sali sądowej w sierpniu jeśli sędzia ma cokolwiek w głowie , to te łapciuchy rodzinka Sz. tanio się nie wywiną
Tez tak myśle wszystkie te machloje i zaniżanie wyniku wyjdą na jaw. Dodatkowo będzie można pozwać Banku ze wiedziały o takowych prlakykach i nie powiadamialy prokuratury