Myślałem że jest potrzebne zaświadczenie z biura maklerskiego o stanie posiadania akcji na dzień 19-03-2019 złożyłem taki wniosek w biurze maklerskim już ponad tydzień temu i jeszcze nie mam odpowiedzi
Zaswiadczenie bylo na wszelki wypadek. Sadzac po tej firmie wszystko jest mozliwe. Nie czekalbym zbyt dlugo na odbior akcji bo niedlugo moze nie miec kto ich wydawac.
Może mi ktoś wyjaśnić jak mam rozumieć tą informację?
a) Mogę się JUŻ stawić w siedzibie Spółki celem wydania dokumentów akcji, a akcje zostaną mi wydanie po 27.05.2019r.? b) Mogę się stawić w siedzibie Spółki celem wydania dokumentów akcji, ale dopiero po 27.05.2019r.?
Może mi ktoś wyjaśnić jak mam rozumieć tą informację? Mogę się już stawić w siedzibie Spółki celem wydania dokumentów akcji, a akcje zostaną mi wydanie po 27-05-2019.? Czy mogę się stawić w siedzibie Spółki celem wydania dokumentów akcji, ale dopiero po 27-05-2019.? Z góry dziękuję za informację. Pozdrawiam
Co mam zrobic jezeli jestem w tej chwili za granica i nie mam mozliwosci przyjazdu,czy kontakt telefoniczny z firma lub z maklerem wystarczy.Dzieki z gory za odpowiedz