A jak będzie.Wysłałem zapytanie do ROPKA czy powód spadku kursu to nie przypadkiem zaniżanie aby po jak najniższej cenie objąć akcje przez kadrę menadżerską
Zrozumcie oni nie dadzą inwestorom zarobić. Dbają o swój interes i cierpliwość nic tu nie da drogi Alanie . Będzie jeszcze gorzej. Jest tyle możliwości wyciągania kasy że spółki zastosowali na razie jeden.
Spokojnie Reniu, przecież ja nie wziąłem kredytu na te akcje. A tak w ogóle to jestem w szoku jak można trollować spółkę co notuje taki postęp? Jak można? Ja nic nie dam na nią powiedzieć. Kupiłem za 18 zł i kilka razy brałem dywidendę.
To, że kilku baranów kupiło spekulacyjnie i teraz sprzedało to problem? Naprawdę tylko się ciąć
Panowie spokojnie zawsze byłem z Wami . Do 20% kapitału zakładowego tzn, ,,,,,,,, 11 mln kapitał zakładowy czyli motywacja dla kadry kierowniczej do 2 mln złotych w postaci akcji .....podane zostaną stanowiska i ilość .
Czyli akcje dla biedaków .....kolegów szefa załoga nie dostanie.
Otrzymałem odpowiedż na wysłaane zapytanie. Ponieważ sprawa odpowiedzi jest poufna mogę tylko powiedzieć ,że sprawy idą w bardzo dobrym kierunku. A to,że piszę prawdę to dowód zobaczcie po stronie zakupów .
I jak widać trochę wyrzucili. Nic a nic nie rozumiem małego akcjonariatu. Smutne to. Spółka idzie jak burza ale nie! ważna jest doraźnia spekulacja. I wiedząc to wystarczy, że grube ryby ruszą szuwarami a leszcze w panice! Eh.
Jedni inwestują krótko terminowo inni długo. Nie ma co gadać kto chciał sprzedać to sprzedał. Przynajmniej ruch się zrobił na papierach jest obrót i o to chodzi.