ghost man a ty jak bys kupil za milion to chcial bys sprzedac spowrotem za milion czy za 2 miliony chyba wszystko jest jasne wykres zmierza na 6-8zl spojrz na wykres tygodniowy a nie na minutowy
mnie chodzi o 100% zysku do maja bo ja nie gram na mojej kasie
ja musze do konca maja zarobic 100% inaczej jestem bankrutem i ide do roboty aby zarobic na granie na gieldzie, jeszcze mam w workservice do zarobienia do konca maja
Dnia 2019-04-11 o godz. 16:55 wemus napisał(a): > mnie chodzi o 100% zysku do maja bo ja nie gram na mojej kasie > > ja musze do konca maja zarobic 100% inaczej jestem bankrutem i ide do roboty aby zarobic na granie na gieldzie, jeszcze mam w workservice do zarobienia do konca maja
Jeśli ktoś ma mus / parcie, że musi zarobić tyle a tyle do pewnego czasu to się nigdy dobrze nie udaje. Poczytaj mądrę ksiązki i posłuchaj doświadczonych trejderów, presja to najgorsza rzecz dla tradera. Ty musisz, ktoś kto ma kapitał i czas nic nie musi i on ma przewagę bo podejmuje przemyślane decyzje, ty skaczesz ze spólki na spółke a raczej z górki lokalnej na górkę lokalną, czasem cos zarobisz ale obserwując Twoje zachowanie w większości to wpadki.
Wemus jesteś zbyt pewny siebie, to do niczego dobrego nie prowadzi, bo jeśli jesteś na coś przekonany, to nawet jak pójdzie w drugą stronę to będziesz w swoim postanowieniu trwał i patrzył jak rachunek topnieje, tak szybko można stracić kasę. Dziś na koniec sesji kupiłem Ali ale podchodzę do rynku z dużą pokorą. Ty za to bierzesz coś za pewnik, powiedz szczerze ile zyskał twój portfel w ciągu kwartału, pol roku, nie musisz tego nam tu pisać, odpowiedź to sam sobie i zadaj pytanie czy to jak spejulujesz ma pozytywne skutki.
będę sie cieszył a co mam powiedzieć .. :) na oporze cześć dziś oddawałem na wsparciu odkupowałem .. tak jak zawsze robię gdy mam troszkę więcej akcji .. gram na nich i tyle .. pakiet mam kupowany w okolicy poprzedniego pierwszego wsparcia (kiedy jechali w dół) które złamali niestety czyli 2,56 - 2,57 (podbili ale za mało abym mógł sprzedać) później dobierałem juz pod swoją analizę czyli na wsparciu 2,16 - 2,07 .. dzis na oporze cześć oddałem i tak jak pisałem na wsparciu które podałem też w analizie odkupowałem .. taki mam sposób gry nie jestem niestety typem inwestora - gram pod kreski ... czy słusznie zrobiłem ? na tę chwile nie wiem jutro będę wiedział :)
Alexx 4% w gore czlowieku mnie tu inetersuje 100% w gore a nie 4% jak bym zainwestowal 10 milionow zl i na kghm lub cdprojekt bym sie wsadzil i zarobil 4% to by mnie to rajcowalo ale ja musze zarobic 100% do maja i ja nie gram za swoje pieniadze
Wemus są 2 opcje. Albo piszesz tu swoje wypowiedzi od picu i próbujesz wkręcać ludzi (jeśli tak to niestety twoje wypowiedzi przynoszą odwrotny skutek bo czytając twoje posty są tak durne i bezsensowne że mam wrażenie że masz może z 12lat.) Albo masz tak bujną wyobraźnię że sobie coś wmawiasz że tak ma być bo ty tak myślisz. Ale według mnie raczej cisniesz tu kity bo myślisz że się ktoś napali twoimi postami. Ja wręcz negatywnie podchodzę do twoich wypowiedzi bo są zbyt nachalne i idiotyczne że nie mają racji bytu.
Ja tu siedzę cicho i grzecznie od września od 1,29-1,39 kupując. Mogłem oddać po prawie 4 ? Mogłem, ale pieniądz lubi ciszę i cierpliwość popłaca. 30 04 lecę na WZA i zobaczymy co tam uradzą.
ooooooo .. ooooo własnie .. proszę o jakąś relację .. bo merytorycznie sie wypowiadając na poważnie to ta pakietówka własnie pod walne była brana a nie po to aby dziś się bawić ..moim zdaniem ktoś chce mieć więcej do powiedzenia
Dnia 2019-04-11 o godz. 18:13 ghost-man napisał(a): > ooooooo .. ooooo własnie .. proszę o jakąś relację .. bo merytorycznie sie wypowiadając na poważnie to ta pakietówka własnie pod walne była brana a nie po to aby dziś się bawić ..moim zdaniem ktoś chce mieć więcej do powiedzenia
Udało mi się w końcu zarejestrować na NWZA, jak będzie coś ciekawego dam znać.
dzailaj tam w sprawie dywidendy,forsy duzo jest,i z zysku z 2018 i zatrzymanego z lat ubieglych itd,daj znac jak Ci poszlo,i pozdrow Jakubasa,niech ze Stypulkowskim sie dogada ws wezwania i niech przejmuja,albo on albo mbank,bo narazie to takie przymiarki sa,jak widac i czytac mozna,ale konretow brak!
niech te 60groszy nawet przeznacza na dywidende bedzie ok! 0,6zl brutto no wystarczy!
Zbyszkowi Jakubasowi mozesz powiedziec ze wojsko polskie patrzy mu na rece i ws altusa niech dziala!Tak ,jak ws Netii,ta ozegral to po mistrzowsku,tutaj tez tego oczekujemy!
Ferowiec dla ciebie milioner sie wypalił bo sprzedałeś na dołku
ferowiec powiedz mi o tym milionerze co kupil po 2,41zl pol miliona akcji bede ciekawy twych bzdetow sluchac i ty myslisz ze on chce stracic czy zarobic podwojnie