• ... i PO dywidendzie :/ Autor: ~Bankster [185.174.14.*]
    a) na kapitał rezerwowy – kwota 3 985 126,09 zł (słownie: trzy miliony dziewięćset osiemdziesiąt pięć tysięcy sto dwadzieścia sześć złotych i dziewięć groszy), stanowiąca 10 % zysku za 2018 r., do wykorzystania na cele społeczne zgodnie z art. 20 ust. 5 Statutu Spółki,
    a) na kapitał zapasowy - kwota 35 866 134,84 zł (słownie: trzydzieści pięć milionów osiemset sześćdziesiąt sześć tysięcy sto trzydzieści cztery złote i osiemdziesiąt cztery grosze),

https://www.bankier.pl/wiadomosc/ALTUS-TFI-S-A-Uchwala-Zarzadu-Spolki-w-sprawie-rekomendacji-podzialu-zysku-7645426.html
  • Re: ... i PO dywidendzie :/ Autor: ~Darusuk [92.40.249.*]
    Póki co to propozycja. Kolejna kwestia nie w tym to w nastepnym wypłacą z odsetkami.
  • Re: ... i PO dywidendzie :/ Autor: ~Zwyklyleszcz [31.0.80.*]
    Kasa zostaje w spolce , jezeli ktos mialby ich kupic , przejac to to posuniecie wydaje sie logiczne ,ale to tylko moje spekulacje
  • Re: ... i PO dywidendzie :/ Autor: ~Xyz [46.134.57.*]
    Przestraszyli się i zostawili
  • Re: ... i PO dywidendzie :/ Autor: ~janek [37.47.15.*]
    do zwyklyleszcz

Masz zupełną rację....
    dalsze zbieranie akcji....i pewnie dalsze zaniżanie kursu....nie wierzę w oficjalny ff....
  • Re: ... i PO dywidendzie :/ Autor: ~Zwyklyleszcz [31.0.80.*]
    Ja bym tak nie tlumaczyl ze zbieranie, po prostu ktos wychodzi, co mnie tu trzyma to zakup przez insaidera 100 k po 2,50 - nie pod dywidende i raczej nie pod wyniki ...wiec po co? Moze sie dowiemy za jakis czas
[x]
ALTUS -0,72% 2,75 2025-11-14 16:22:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.