• kolejne widly Autor: ~yosi [86.81.212.*]
    i nie ostatnie, niech tylko leszczyna sie dorwie to "lola boga"!!!!!!
  • Re: kolejne widly Autor: ~górka [91.246.66.*]
    na dziś pewnie ostatnie - rzadko puszczają 3 widły
  • Re: kolejne widly Autor: ~yosi [86.81.212.*]
    te jeszcze puszcza ale na bank
    puścili , ale następny próg na poziomie "puszczenia" - ciekawe co dalej. Ci co będą chcieli kupić muszą sie pewnie na jutro ustawić.
  • Re: kolejne widly Autor: ~Enigma [77.253.82.*]
    Nie oddawać tak nisko
  • Re: kolejne widly Autor: ~Polpol [46.134.173.*]
    A ja widzę ubieranie pod lipne wyniki...Piękna kreatywna księgowość znana jest od lat na tej spółce.
  • Re: kolejne widly Autor: ~Enigma [77.253.82.*]
    Wartość godziwa to minimum 1 zł za akcję
  • Re: kolejne widly Autor: ~Czarek [80.51.1.*]
    nie oddam poniżej 8 zł. Mam to coś 5 lat, mogę poczekać drugie tyle....
    Ja tez wisze tu na haku od lat - na 8zł bym nie liczył - ale po 3 oddam.
  • Re: kolejne widly Autor: ~al [77.79.194.*]
    skoro takie cudne wyniki, to czemu nikt nie bierze po te marne 0,59 ..? dziwne ..
  • Re: kolejne widly Autor: ~Codalej [83.26.224.*]
    Z tego nic nie będzie ostatnia okazja do wyjścia, opada pod ciężarem od lat
    Jak nie bierze - skubią pomalutku. Wiadomo ze dziś wyżej niż 0,59PLN nie będzie (nie puszczą 3 wideł). Więc nie ma co się pieklić tylko czekać na to aż oddadzą niecierpliwi. Zamknie sie pewnie na 0,59PLN, a jutro dalej do góry. Niezdecydowani, którzy tego nie czują, jutro kupia po min. 0,64. Oczywiścnie nie namawiam na kupno bo sam wisze tu na haku od kilku lat.

ja tylko nie rozumiem jednego.. skoro :

"Szacunkowe przychody w 2018 r. wyniosły 20,56 mln zł, wobec 0,82 mln zł rok wcześniej, co oznacza poprawę o blisko 2500 proc. Spodziewany zysk netto w omawianym okresie wyniósł 18,98 mln zł, wobec 1,07 mln w analogicznym okresie rok wcześniej, co stanowi poprawę o 1765 proc."

to w normalnych warunkach kurs nie otworzyłby się przez tydzień a tu lipa i obroty mizerne..

Obroty mizerne bo FF to tylko 6% akcji (5 332 780). Z tego łatwo obliczyć że dziś obróciło się około 5% akcji z wolnego obrotu - czy to jest mało?- może.
    Niezbyt duże zainteresowanie wynika tez z tego ze firma przez lata nagrabiła sobie u drobnych inwestorów i inwestorzy nie mają zaufania do podanych wyników - ja zresztą też. Tu zawsze trzeba spodziewać się wałków.
    Zauważ jednak że niewielu też sprzedaje.
    Jeśli wzrosty otrzymają się przez kilka dni a kurs przekroczy 1zł to znajdzie się wielu którzy będą kupować na wyścigi.
    Gdzieś na innych wątkach znajdziesz opisane przeze mnie możliwe scenariusze wydarzeń na tej spółce.

dzięki za pomoc i merytoryczną odpowiedz...rzadko to się zdarza...

pozdrawiam

• Re: kolejne widly Autor: ~Czarek [80.51.1.*]
    uważam podobnie jak "górka". Przez ostatnie lata zjechali bardzo z FF, bodaj z 30 do ok.6%obecnie. Niewykluczone, że poczekamy jeszcze z rok, może dwa, jak pozbierają jeszcze trochę akcji od niecierpliwych. Jak już to się stanie, to wszystko jest możliwe.
    W końcu gramy w ruletkę zwaną GPW.
[x]
STARHEDGE -11,06% 0,18 2026-05-15 11:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.