• Wieści z placu boju Autor: ~MK [188.146.170.*]
    Są jakieś wieści ,prognozy ,przewidywania co do tej pseudo firmy.Pożegnać się z kasą czy jest jakaś nadzieja na odbicie od dna.
  • Re: Wieści z placu boju Autor: ~gringo [83.28.215.*]
    kiedy walne bo się wybieram
  • Re: Wieści z placu boju Autor: ~Informacja [89.72.16.*]
    Ogólnie to z kasą się możesz pożegnać już tylko w dół będzie możesz kupować w granicach 5 groszy to jest cena ok za coś co nie przynosi zysków
  • Re: Wieści z placu boju Autor: ~oannes [77.111.245.*]
    Nie wszystko stracone. Trzeba pozbyć się dotychczasowego prezesa. Wtedy spółkę da się uratować. Prezes i bezwartościowa rada nadzorcza.
    Nie da rady po za jednym porozumieniem które zostało założone nikt więcej nawet nie myśli o akcji zbiorczej, pisałem i porozumieniu 2 to zgłosiły się 3 osoby , akcji na rejestrację było za mało . W niedługim czasie będzie głosowana ustawa sejmowa gdzie podmiot zbiorowy czytaj spółka united za czyn zabroniony w ustawie będzie mogła dostać do 30 mln zł kary bądź zostać przejęta przez skarb Państwa. Jedyna nadzieja że Karaszewskiemu zabiorą wszystko, a ja będę wysyłał im codziennie info o kontrolę w spółce, aż przyjadą i mu wszystko odbiorą
    Nie oni tylko akcjonariusze mają puścić w skarpetkach tych braciszków. Ile brakuje akcji do rejestracji?
    Hej ! Informacja !!!! To ile zabrakło akcji do zarejestrowania stowarzyszenia? Nadaj z adresu 89.72.16*
    50 tysięcy, jeśli jesteś zainteresowany, załóż porozumienie dam swoje akcje
    Mnie już tylko interesuje żeby Karaszewski poszedł siedzieć, a spółka przejdzie do skarbu państwa
    Dnia 2019-02-25 o godz. 17:59 ~Informacja napisał(a):
    > Mnie już tylko interesuje żeby Karaszewski poszedł siedzieć, a spółka przejdzie do skarbu państwa

Pesymizm nie ma przyszłości. Karaszewski tak szybko nie zmieni miejsca pobytu na mniej komfortowe warunki ze względu na ciężkość pracy sądów. Widać to po staraniach na iAlbatros. Jednak to nie jest beznadziejna sytuacja, tylko trochę dłużej to będzie trwało. Nasza spółka przeszłaby na rzecz skarbu państwa przy machlojkach na podatku VAT. Załóżmy, że na razie nie ma tych machlojek inaczej prezesa szybko by zamknęli. 50 tys. akcji da się zorganizować. Może kilka tys. trzeba będzie dokupić. Jak będę miał komplet to dam znać. Mieszkasz w mieście stołecznym ?
  • Re: Wieści z placu boju Autor: ~Alik [89.161.15.*]
    Ja mam 70 k akcji.
    Informacja mam już 50 tys akcji a nawet ciut więcej. Realnie więc można będzie rozważyć założenie drugiego porozumienia akcjonariuszy. Inni chętni być może się znajdą. Pytam się, czy mieszkasz w Warszawie bo chętnie bym się spotkał na plotki aby omówić kilka rzeczy osobiście.
  • Re: Wieści z placu boju Autor: ~Mariusz17104 [31.0.195.*]
    Ja mam 80.000 tyś. akcji jak coś będzie potrzebne chętnie pomogę.
    Dnia 2019-02-26 o godz. 14:44 ~Mariusz17104 napisał(a):
    > Ja mam 80.000 tyś. akcji jak coś będzie potrzebne chętnie pomogę.

Masz kolego 80 milionów akcji? To więcej niż cała emisja ! Na pewno się przyda :) Karaszewski może się pakować.
    Tak w Warszawie, ale obecnie jestem w tu raz w na miesiąc albo półtora, teraz jestem do końca tygodnia i następna wizyta w kwiecień-maj jak chcesz pisz na mail pautdsa@gmail.com
  • Re: Wieści z placu boju Autor: ~Alik [37.47.61.*]
    Mieszkam w Białymstoku, ale chcę tym razem wybrać się na walne.
    Akcje kupowałem najdrozej po 1,2 zl
    Do walnego 4 m-ce. Spróbujemy się do tego przygotować.
  • Re: Wieści z placu boju Autor: ~Alik [37.47.56.*]
    Może do tego czasu coś się zmieni? Sadzę, że minimum powinniśmy nazbierac łącznie 5% akcji, aby cokolwiek znaczyć na WZA.
    Jeśli prawdą jest to co pisał informacja, to 5% jest nazbierane. Na WZA to nie ma znaczenia bo i tak Karaszewski wszystko przegłosuje, ale daje nowe możliwości nadzoru nad firmą.
  • Re: Wieści z placu boju Autor: ~Troglodytał [37.47.5.*]
    Pewnie spadnie poniżej 10 groszy
[x]
NTVSA -2,44% 0,16 2026-05-19 15:57:00
2026-05-11
Raport kwartalny za I kwartał
2026-04-07
Inne informacje
Inne informacje
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe