• Jak sie "robi" biznes za unijne pieniadze. Autor: ~McName [86.7.195.*]
    Polecam zobaczyc: https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/rybny-uklad-jak-cba-odkrylo-naduzycia-w-rzadowej-agencji-i-dlaczego-nikt-za-to-nie/xc9hqyj
    Jako zywo przypomina mi biznes bylego LS, nawet zmienili nazwe, jakby to mialo cokolwiek zmienic. Ile dotacji poplynelo?
  • Re: Jak sie "robi" biznes za unijne pieniadze. Autor: ~Wojtek [31.182.218.*]
    Takich spółek-widmo są setki, a może nawet tysiące. Widziałem firemki dostające kilkaset tysięcy na strone www albo miliony na kiepściutką kopię skype. Powiedziałem znajomemu kiedyś, że wg mnie 95% dotacji UE jest przekręcanych, nie zgodził się, 98-99% powiedział.
  • Re: Jak sie "robi" biznes za unijne pieniadze. Autor: ~Maslana [80.2.21.*]
    Teraz beda podwyzszac kapital bo po cudownych dzialaniach okazal sie byc ujemny. I jedna przeslanka zniknie. A swoja droga ciekawe kto kupi te smiciowe akcje? Cena rynkowa ok 0,23 a emisyjna? Nawet za darmo nie ma co brac bo tylko klopot na glowie. Ta szemrana poliyka firmy nie poprawia sytuacji. A moze nie dojdzie do podwyzszac kapital i prezes "laskawie" zlozy wniosek?
  • Re: Jak sie "robi" biznes za unijne pieniadze. Autor: ~McName [10.42.37.*]
    Nie ma wniosku, bo kazdy sie boi go zlozyc. Kazdy ma nadzieje ze cos sie urodzi , ze cudownie nagle spolka zarobi i splaci dlugi, wierzyciele (ci na duze kwoty) boja sie dotknac zgnilego jaja. I tak kolowrotek sie kreci! Podwyzszenie kapitalu to oklejanie skrawkami tapety i tak juz rozlatujacej sie sciany. Takie proby to sa jedynie na przeciagniecie w czasie, moze jakis "kontrakcik" ??? Nowa nadzieja? Naiwnosc nie zna granic, nawet skrajna glupota nia nie jest.
  • Re: Jak sie "robi" biznes za unijne pieniadze. Autor: ~Maslana [10.42.37.*]
    To dojna krowa, beda ja pasc az nie padnie sama. Kto by tam sie przejmowal upadloscia? Na wiosne znow oglosza (o ile dotrwaja) jakies niebywale kontrakty i ktos tam znow sie nabierze na finansowanie tego wehikulu. I karawana jedzie dalej.
[x]
LSTECHHOM 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.