to jest ciekawe ,że przy bankrucie jak niektórzy tu raczyli wspomnieć zaangażowanie się zwiększa a nie zmniejsza ,wszyscy są tu zapakowani po uszy -fundusze mają tu duże zaangażowanie,jest alianz,nazionale pko,value i inni,jestem ciekawy kiedy im dopuszczą starą emisję do obiegu?
Ciekawe to jest to że wszyscy są zapakowane po uszy, firma zapowiada wniosek o upadłość a kurs jest na historycznym minimum. Nietrudno sobie wyobrazić co się stanie jak zaczną w koncu wywalać akcje bankruta. Ciekawe kto ostatni zgasi światło hahaha
kominiarz da radę następny jak prostychlopak piszący o niczym,nawet arkusza nie zna,pisanie dla pisania,przy tym arkuszu może sobie wywalić,fundy jakby chciały walić akcjami w rynek już zrobiły by podbitkę i wychodziły po półkach a sytucja jest odwrotna,ktoś zbiera,czy znowu Biernacki nie wiem,powoli i tak pomeczą
Odbieranie akcji trwa w najlepsze ! już nawet odebrali po 0,59 0,58 a wystraszeni rzucali nawet po 0,57 ------------------------------------------------------ ustawiają duże zlecenie na sprzedaż po 0,60 i psychologia rynku działa ! potem wycofają - to jasne !
wiem byku,ale pomyś-lbędą szli do góry to nikt nie będzie sypał bo ulica będzie tu bez akcji i to jest właśnie po to robione,trole zawsze napiszą ,że spada nie obserwując zleceń