Kolego spokojnie..bo Ci pompka siadzie..ty twierdzisz ze na dwa fixy ja twierdze ze bedzie gra..a kto bedzie mial racje to sie okaże..pamietaj zeby dbac o pomke bo jak ona przestanie podawac bedzie bieda
Tak sypneli ze dalej maja 12 procent zaangazowania..jak zejda nawet do 10 ..na mnie nie zrobi to wrazenia..wylozyli kase i zaplacili za stara emisje ..przygotowywali kurs a to spółka ich zblokowala z wolnym wiec teraz oni beda rozdawac tu karty po swojemu..obserwujemy dalej...a gdzie powiadomienia ferajny z euvicka...bo cos cicho.
.
Myslisz ze jednego Qumaka mam w portfelu..dla mnie moga zjechac na 0.50..i tak ani jednej akcji nie oddam..kupuje jak leje sie krew..stara zasada..patrz mistrz na presenta24..tam tez jestem..i wielu innych spolkach..
To jest żart Wolny sprzedał 50k Alianz 100k wszyscy o tym piszą. Ja mogę tyle sprzedać i nikt nawet nie wspomni. I to ma mieć wpływ na akcje i zachowanie inwestorów bądźcie poważni
Sprzedaj, kogo Ty obchodzisz? Dopisz sobie w myślach że ta spółka jest w ostatnim prawnym bycie przed likwidacja. Restrukturyzacja to ucieczka przed wierzycielami ,nic mniej , nic więcej. Szkoda nawet pisać , sprawdź sobie gdzie prezes doprowadził sygnity.
Benek - sygnity lata po 3 i cron zwiekszyl zaangazowanie tam z tego co pamietam znacznie..ile to spolek jest w restrukturyzacji i maja sie dobrze juz dluzszy czas..pamietaj ze Qumak przez te postepowanie zyskal czas
..nie dziel skory na niedzwiedziu
Teraz wszyscy oddadza akcje bo idzie w piach wedlug niektorych...a jak juz wszyscy oddadza to sad zatwierdzi ten wniosek..bedzie walne gdzie wloza swoich z funduszi do rady..bedzie info o tym i owym i pojada na polnoc..taki wedlug mnie bedzie scenariusz jak pojdzie teraz na 0.20 napisze Ci Benek miales racje...a poki co lap present24 bo sie ruszyl po roku stagnacji
Benek po co sie pocisz na tym forum...?smieciuch..bamlnkrut to po co tu jestes i ujadasz kazdego dnia..sprzedaj akcje i po klopocie..mnie jak spółka nie interesuje to nie siedze dzien w dzien na forum..przekonasz sie jak te Twoje bankruty potrafia latac..obejrzyj film- lot nad kułku czym gniazdem..dobry
Oj ynwestory...
Moze tak prześledzcie co się działo dzień wcześniej żeby mieć pełen obraz?
2.10 sprzedawał Euvic, Fundy wiedziały ze w następnych dniach tez bedziesprzwdawal. Dla mnie widać ze tym małym pakietem chcieli zrobić na złość euvicowi żeby sprzedał jak najtaniej...
I zapewne sprzedał nawet po 0,7x.
Po tej transakcji widać ze Fundy graja do jednej bramki i maja jeden cel.
strachy na lachy,info jest po to by jutro na panice odebrać od was ostatnie akcje,qumak nagle taki wyrywny się zrobil,do piątku was przeorają a później wiadomo,zagranie poniżej pasa ale patzre na to realnie ,tak jak z alianzem na wystraszenie,dzisiaj za spokojna sesja na takie info ,walili by akcjami,jutro ciekawa sesja,trzeba patzreć gdzie odkurzacz będą włączali na jakim poziomie,czy tym na którym maanasa brałą czyli 0,65 czy niżej,,,i tyle,,
Jeśli uważasz ze ktoś mówi o składaniu wniosku żeby skupić akcje to ja nie mam pytan.
Zwyczajnie zarządowi groziła już odpowiedzialność. Nie ma żartów.
to ja wiem ,że się asekurują i grozi im odpowiedzialność ,złożyli wniosek 15 czy 16 ,około 2 tygodni sad wydaje decyzje,więc po co teraz puszczają to info?pomyśl?spokojnie można czekać do poniedziałku,chyba ze maja taką procedurę czasową,myslisz ,że osoby z nimi powiązane dzisiaj o tym nie wiedziały,ktoś sypał dzisiaj?zastanów się ?przed takim info są już mocne zjazdy,,tu nie było,.,.,maansa tez kupiła na slepo drugie tyle za 0,65,??