jak to widzisz co sie dzisiaj stalo? 320 k wolumenu. widze,ze swoje papiery trzymasz ustawione na 5 zlotych. masz konakt z prezesem? co tam sie dzieje mnie zastanawia. chyba trzeba bedzie zorganizowac wycieczke krajoznawcza do nowego tomysla
Nie otrzymalbym odpowiedzi na swoje pytania w trybie zwyklym. 320k czyli ponad 10% free floatu akcji znajdujacych sie w obrocie na NC. Obawiam sie, ze to mogl byc Sniper. Moze obligacje byly obejmowane lub wspolobejmowane przez nich? Skad ten ktos mial przeciek negatywnych informacji? Mam podejrzenie zlamania zasady rownego dostepu do informacji i nie wiem jeszcze co z tym zrobie. Ogolnie to rece mozna zalamac, bo nie sadzilem ze dojdzie do takiej destabilizacji w tym roku. Pisalem o zagrozeniu nadetego zadluzenia, ale ze beda tracic plynnosc po raporce Q2, gdzie w kasie bylo 2.8 mln zl? Mowie to szczerze, ze jestem po prostu porazony obrotem spraw. Nie jestem w nastroju by pisac wiecej. W ogole nie chce mi sie juz nic pisac. Masakra.
Gerwazy, zwracam honor, miałeś rację. Zadłużenie to teraz priorytet i być może Sniper wziął sprawy w swoje ręce i dlatego nie musiało być żadnego przecieku...