Raport terminowo, biorąc pod uwagę trudną sytuację, bardzo dobry wynik finansowy. Dodatkowo solidne perspektywy i potężne zamówienia w drodze. Spółka wychodzi z bagna starej ekipy, która prawie doprowadziła zakład do upadku. Koniec roku już powinnien przynieść pierwsze zyski!
Właśnie sprzedaż nie wystarcza nawet na pokrycie kosztów płac, spółka straciła kontrolę nad PWTA Sp. z o.o. gdyż główny akcjonariusz pozbawił ją kontroli nad tą spółką. Rozumiem, że spółka nie ma działu sprzedaży, więc nie ma komu sprzedawać, nie ma płynności więc nie ma także za co szyć. Pan S. dokończył dzieła grabieży. Mam nadzieję, że prokurator przyjrzy się tej spółce za ostatnich parę lat. KNF mam nadzieję, że w sprawie braku komunikatu z PWTA już działa.
Niestety tanie akcje się skończyły. Jak to zwykle z leszczami tu bywa sprzejadą ze stratą i wyżywają się na forum. Sprzedaj co masz i kup jak wznowią notowania to się może odkujesz.
Po zaakceptowaniu układu z wierzycielami (koniec sanacji) i wejściu inwestora w nową emisję akcji. Potem zaległy raport, myślę, że wszystko do 3 miesięcy powinno już być klepniete.
17 dzisiaj a załoga bez wypłaty. A czy raport wartościowy ? Gdyby był prawidłowo sporządzony to może stanowiłby jakieś źródło informacji, a to co zaprezentowano jest nierzetelne z mnóstwem błędów zarówno rachunkowych jak i merytorycznych - żenada
Jest w trakcie przygotowywania przez prawników. A jak widzę prawda w oczy kole - wystarczy zakres dodawania na poziomie kl. 4 szkoły podstawowej, żeby stwierdzić, że nic w danych finansowych się nie zgadza, ale może to dla niektórych matematyka wyższa
Co dalej bedzie z tą firma ? Jest szansa na jakis konsensus /inwestora /? Rynek niszowy marza jest spora biznes powienien dzialać a nie przynosic straty ?