• wymowna ilość czekających Autor: ~wykres [78.28.33.*]
    na pierwszych półkach po stronie kupna i sprzedaży...

https://gragieldowa.pl/spolka_arkusz_zl/spolka/abc

wynika z tego, że dzisiejsza podbitka może być jednak pułapka na byki...
  • Re: wymowna ilość czekających Autor: ~ooo [109.206.198.*]
    Jest ciepło , a ty dalej kotleta odgrzewasz, zaszkodzi ci, idź do biedronki i kup świeże mięso , będziesz miał coś świeżego , kiedy zaczniesz o tlenie i close bo 17sta się zbliża , haha
  • Re: wymowna ilość czekających Autor: ~wykres [78.28.33.*]
    Dnia 2018-08-08 o godz. 15:36 ~ooo napisał(a):
    > Jest ciepło , a ty dalej kotleta odgrzewasz, zaszkodzi ci, idź do biedronki i kup świeże mięso , będziesz miał coś świeżego , kiedy zaczniesz o tlenie i close bo 17sta się zbliża , haha

twój dowcip tyle razy był odgrzewany, że może sam skorzystaj ze swej rady i idź poszukać zyrantów, a jak juz ktoś ci kasę pożyczy, to idź do tej swojej biedry...

na razie zbliża się g.16.00
  • Re: wymowna ilość czekających Autor: ~ooo [109.206.198.*]
    Dawaj o tlenie na close, a i wklej jeszcze jeden arkusz zleceń ,,nie zapomnij ,buhaha
    Dnia 2018-08-08 o godz. 15:47 ~ooo napisał(a):
    > Dawaj o tlenie na close, a i wklej jeszcze jeden arkusz zleceń ,,nie zapomnij ,buhaha

sam decyduję, co i kiedy piszę...
    a twoje buhaha kieruj do kumpli z piaskownicy, będą rechotać z tobą lub z ciebie...
  • Re: wymowna ilość czekających Autor: ~Zawisza [79.184.10.*]
    Zaraz podadzą tlen na close 2 akcjami.

Pozdrawiam.
    spóźniłeś się i zabłysnąłeś dowcipem - już podali 4 K
  • Re: wymowna ilość czekających Autor: ~MM [188.137.32.*]
    Wykres , tutaj juz wszyscy z Ciebie się nasmiewaja
    po pierwsze - nie wszyscy
    po drugie - mnie śmiech abderytów jak ty nie przeszkadza
    po trzecie - nigdy nie napisałeś sensownego posta o spółce
    po czwarte - martwiłbym się, gdyby tacy jak ty zaczęli mnie chwalić...

• Re: wymowna ilość czekających Autor: mul_roboczy [94.254.148.*]
    Wykres czasami to mi Cię jest żal że względu na robotę jakiej się podjąłeś. Zapewne lata studiów, pracy, napisane książki itp a teraz trollujesz za kasę i niejednokrotnie kłamiesz i plujesz ludziom prosto w twarz. Taka praca nie może cieszyć i myślę, że mógłbyś z niej zrezygnować nawet jeśli pomaga Ci dorobić do emerytury, bo każdy jest kowalem swojego losu.
    Z drugiej strony widzę, że odnajdujesz dziwną radość w tym, że możesz się z kimś podroczyć, spróbować go złamać, rozszyfrować , ośmieszyć, przetestować różne techniki psychologiczne. Być może za bardzo zacząłeś już tym syfem żyć
  • Re: wymowna ilość czekających Autor: ~grosik [188.146.162.*]
    Wymowne to będą wyniki za I półrocze ;)
  • Re: wymowna ilość czekających Autor: ~Zawisza [89.66.11.*]
    Dnia 2018-08-08 o godz. 20:23 ~grosik napisał(a):
    > Wymowne to będą wyniki za I półrocze ;)

Słyszałem to od kolegi z ABC już parę tygodni temu. To będzie dobre podanie tlenu ;]
    Dnia 2018-08-08 o godz. 20:23 ~grosik napisał(a):
    > Wymowne to będą wyniki za I półrocze ;)

owszem...
    i reakcja rynku na nie...
    Dnia 2018-08-08 o godz. 19:53 mul_roboczy napisał(a):
    > Wykres czasami to mi Cię jest żal że względu na robotę jakiej się podjąłeś. Zapewne lata studiów, pracy, napisane książki itp a teraz trollujesz za kasę i niejednokrotnie kłamiesz i plujesz ludziom prosto w twarz. Taka praca nie może cieszyć i myślę, że mógłbyś z niej zrezygnować nawet jeśli pomaga Ci dorobić do emerytury, bo każdy jest kowalem swojego losu.
    > > Z drugiej strony widzę, że odnajdujesz dziwną radość w tym, że możesz się z kimś podroczyć, spróbować go złamać, rozszyfrować , ośmieszyć, przetestować różne techniki psychologiczne. Być może za bardzo zacząłeś już tym syfem żyć

liczysz na moją wdzięczność za twą fałszywa troskę?
    gdzieś napisałem, ze podjąłem się jakiejś pracy? - to taka sama prawda, jak twoje "cotton candy trade"
    to że ty coś bzdurnie insynuujesz o pisaniu za kasę nie znaczy, ze to jest prawda, ale nawijasz ten makaron, bo nie masz innych argumentów, więc usiłujesz mnie obrazić czy ośmieszyć, a w rzeczywistości pokazujesz, kim ty jesteś...

mnie bowiem nie jesteś w stanie obrazić czy ośmieszyć, a twe pisanie o mnie pokazuje tylko twą bezsilną zapiekłość...
    nikomu nie pluję w twarz - wyśmiewam natomiast takich hejterów jak ty, co nie majac argumentów ad rem, usiłują coś ugrać ad personam...

ty wciąż boisz sie moich postów, zmyślasz na mój temat, usiłujesz potargać mi sznurówki i wciąż bez skutku, bo ja mam to w głebokim poważaniu i twe wypłakiwania, insynuacje czy kłamstwa nie robią na mnie wrażenia

widzisz, ze wtopiłeś w datę, a ja otworzyłem ci oczy na wiele spraw - tobą kieruje (względem mnie) tylko strach i zapiekłość, bo nie masz ani mojej wiedzy, ani doświadczenia giełdowego, ani swobody w pisaniu, ani kultury języka i umiejętności poprawnego pisania...

to, ze ty coś widzisz, to nie znaczy, ze rozumiesz lub poprawnie interpretujesz...

ja nie muszę robić z ciebie abderyty, sam to obnażasz tym, co i jak piszesz...

grałem z tobą fair, wyciagnąłem rękę, miałeś szansę zamknąć etap pyskówek, ale wybrałeś inaczej - infantylnie, agresywnie i bezsensownie...

lubię się droczyć - na poziomie, z intelektualnymi partnerami dyskutującymi nawet ironicznie,ale z klasa i ad rem - ty jednak tak nie potrafisz...

a to, że przypisujesz mi odnajdywanie rzekomej dziwnej radości w tym, że niby chcę próbować kogoś złamać, rozszyfrować , ośmieszyć itp. - to znowu tylko twoja interpretacja

ot, kolejna twoja pareidolia i dopatrywanie się czegoś, czego nie ma... - ale to już twój problem

piszesz o syfie... - może zacznij usuwać go ze swoich wpisów, to wtedy może nie będzie on do ciebie wracał...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [193.106.230.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: wymowna ilość czekających Autor: ~mul_roboczy [193.106.230.*]
    I proszę nie rozśmieszaj mnie wpisami typu:

"grałem z tobą fair, wyciagnąłem rękę, miałeś szansę zamknąć etap pyskówek, ale wybrałeś inaczej - infantylnie, agresywnie i bezsensownie..."

bo każdy co siedzi na forum ciut dłużej niż 1 dzień dokładnie wie jak na mnie najeżdżałeś i próbowałeś ośmieszyć, a jak zaproponowałem Ci merytoryczną rozmowę bez pyskówek to zacząłeś mi stawić jakieś dziwne warunki. Wykresik twój czas na Dacie się kończy a i ogólnie nie pasujesz do Bananowej. Za bardzo wszystko przeżywasz, obrażasz się jak małe dziecko a starasz się wszystkim wmówić że nic się nie stało.
    I zrozum jedno ja się nie boję takich trolli jak ty , choć niektórzy nawet złorzeczą mi i życzą śmierci (jak niejaki TVNOk na polimku)
    tylko mam marznie, żebym mógł kiedyś normalnie i bez stresu inwestować na GPW bez obawy że ktoś cały czas czeka aż się schylę (cenzura skasowałaby bardziej wymowne określenie)
    Dnia 2018-08-08 o godz. 21:04 ~mul_roboczy napisał(a):
    > I proszę nie rozśmieszaj mnie wpisami typu:
    >
    > "grałem z tobą fair, wyciagnąłem rękę, miałeś szansę zamknąć etap pyskówek, ale wybrałeś inaczej - infantylnie, agresywnie i bezsensownie..."
    >
    > bo każdy co siedzi na forum ciut dłużej niż 1 dzień dokładnie wie jak na mnie najeżdżałeś i próbowałeś ośmieszyć, a jak zaproponowałem Ci merytoryczną rozmowę bez pyskówek to zacząłeś mi stawić jakieś dziwne warunki. Wykresik twój czas na Dacie się kończy a i ogólnie nie pasujesz do Bananowej. Za bardzo wszystko przeżywasz, obrażasz się jak małe dziecko a starasz się wszystkim wmówić że nic się nie stało.
    > I zrozum jedno ja się nie boję takich trolli jak ty , choć niektórzy nawet złorzeczą mi i życzą śmierci (jak niejaki TVNOk na polimku)
    > tylko mam marznie, żebym mógł kiedyś normalnie i bez stresu inwestować na GPW bez obawy że ktoś cały czas czeka aż się schylę (cenzura skasowałaby bardziej wymowne określenie)

ależ nie mam zamiaru cię rozśmieszać - twój poziom dowcipu daleko odbiega od mojego...
    sam fakt, ze wypowiadasz się w imieniu wszystkich pokazuje, jak usiłujesz podpinać pod innych...
    owszem, naśmiewałem się z ciebie, ilekroć to prowokowałeś lub podkładałeś się inafntylnie pod moja kpine...
    nie stawiałem ci dziwacznych warunków - zaproponowałem tylko przeproszenie za kłamstwa i insynuacje o mnie, jakie wypisywałeś, ale to okazało się za trudne dla ciebie...

wiem, ze chciałbyś, bym zniknął z forum daty , ale to ty pokazujesz, jak przeżywasz, jak reagujesz impulsywnie i agresywnie, jak nie umiesz pogodzić się z faktem, ze inni są mądrzejsi (i nie tylko o sobie teraz piszę) i lepiej piszą od ciebie...

ja nikomu nic nie wmawiam ani od nikogo nie oczekuję, wielu próbuje mnie wyśmiewać, obrażać itp.
    i co? tyle ich, co sobie napiszą...

ty nie boisz mnie jako wydumanego trolla, ty boisz się traności moich spostrzeżeń i tego, że moje argumenty bardziej trafiają do innych niż twoje...

ja ci niczego złego nie życzę - nie mam powodu ani takiego charakteru...
    ale fakt, że są inni, którzy ci źle życzą i tego nie ukrywają powinien dać ci do myślenia, czemu inni tak reagują na ciebie...
    dla mnie ty jesteś forumowym abderytą i besserwisserem, który nie może znieść faktu, iż nie tylko ja, ale i inni wykpiwają, jaki to usiłujesz robić z siebie eksperta od daty i gpw...

a twoje marzenia i upodobania - jak wiesz - zupełnie mnie interesują, choc tak często o nich piszesz...
    to twoja prywatna sprawa, byleś nikogo nie krzywdził...
  • Re: wymowna ilość czekających Autor: ~MM [94.254.176.*]
    A po co mam pisac, wole zarabiac :)
    Pośmiać też się lubię! Uwielbiam gdy sie złościsz i naskakujesz na każdego kto napisze coś dobrego o dacie :)
    Dnia 2018-08-08 o godz. 20:59 ~MM napisał(a):
    > A po co mam pisac, wole zarabiac :)
    > > Pośmiać też się lubię! Uwielbiam gdy sie złościsz i naskakujesz na każdego kto napisze coś dobrego o dacie :)

ty ani zarabiasz, ani piszesz...
    aa twój smiech jest z tych, co jak mówią "poznać mądrego inaczzej po smiechu jego..."
    ja nie złoszczę się, nie miałem okazji...
    i nie naskakuję na każdego kto dobrze pisze o dacie, bo sam nieraz tak piszę, a to, co tobie się wydaje, to... tylko ci sie wydaje...

tyle twojego
  • Re: wymowna ilość czekających Autor: ~muł_roboczy [193.106.230.*]
    wykres,wykres - O Grzesiu kłamczuchu i jego cioci
    Julian Tuwim - specjalna dedykacja dla takiego kłamczuszka jak Ty

- Wrzuciłeś, Grzesiu, list do skrzynki, jak prosiłam?
    - List, proszę cioci? List? Wrzuciłem, ciociu miła!
    - Nie kłamiesz, Grzesiu? Lepiej przyznaj się, kochanie!
    - Jak ciocię kocham, proszę cioci, że nie kłamię!
    - Oj, Grzesiu, kłamiesz! Lepiej powiedz po dobroci!
    - Ja miałbym kłamać? Niemożliwe, proszę cioci!
    - Wuj Leon czeka na ten list, więc daj mi słowo.
    - No, słowo daję! I pamiętam szczegółowo:

List był do wuja Leona,
    A skrzynka była czerwona,
    A koperta… no, taka… tego…
    Nic takiego nadzwyczajnego,
    A na kopercie - nazwisko
    I Łódź… i ta ulica z numerem,
    I pamiętam wszystko:
    Że znaczek był z Belwederem,
    A jak wrzucałem list do skrzynki,
    To przechodził tatuś Halinki,
    I jeden oficer też wrzucał, Wysoki - wysoki,
    Taki wysoki, że jak wrzucał, to kucał,
    I jechała taksówka… i powóz…
    I krowę prowadzili… i trąbił autobus,
    I szły jakieś trzy dziewczynki,
    Jak wrzucałem ten list do skrzynki…

Ciocia głową pokiwała,
    Otworzyła szeroko oczy ze zdumienia:
    - Oj, Grzesiu, Grzesiu!
    Przecież ja ci wcale nie dałam
    Żadnego listu do wrzucenia!…
    komu chciałeś zaimponować tym wierszykiem - samemu sobie, jaki to niby dowcipny jesteś?

ten wierszyk jest tobie, kiedy zmyślasz o moim rzekomym pisaniu za kasę i takie tam...

ale faktycznie - to jest wierszyk zrozumiały na twoim poziomie, bo raczej wątpliwe, byś ty kiedykolwiek jakiś wiersz napisał...
    Wiem wie moje żarty Cię nie śmieszą i w ogóle nie mam talentu do pisania. Ale właśnie tym się różnimy, ja nie jestem tu po to żeby pisać epopeje i tworzyć masę głupich i bezsensownych treści ale po to,żeby walczyć z trollowaniem i robieniem drobnych w ciula.

Wiesz dlaczego mi złorzeczył TVNok na forum polimka? Dlatego, że od miesięcy naganiał na spadki a ja zacząłem z nim ostrą polemikę. Wklejałem informacje dotyczące spółki gdy on tylko powtarzał, że spada i spadać będzie ! On widział dwa miesiące temu cenę 1 zł a ja 5 zł (obecnie mamy 4,1x). Jak zobaczył, że jego misterny plan się sypie to zaczął mi grozić i próbował ośmieszyć, ty robisz bardzo podobnie tylko na innym poziomie.
    Nie mam szklanej kuli takiej jak Ty posiadasz, nie jestem może też mega znawcą giełdy. Mam jednak zmysł analityczny a inwestuję już od ponad 10 lat sporo widziałem i sporo się nauczyłem. To że czasami lubię się cieszyć jak mam rację (być może przejaskrawiając niektóre elementy) - hmm nazwij to moją słabością.
  • Re: wymowna ilość czekających Autor: ~wykres [78.28.34.*]
    Dnia 2018-08-08 o godz. 21:51 ~muł_roboczy napisał(a):
    > Nie mam szklanej kuli takiej jak Ty posiadasz, nie jestem może też mega znawcą giełdy. Mam jednak zmysł analityczny a inwestuję już od ponad 10 lat sporo widziałem i sporo się nauczyłem. To że czasami lubię się cieszyć jak mam rację (być może przejaskrawiając niektóre elementy) - hmm nazwij to moją słabością.

czy ja gdzieś chwaliłem się posiadaniem szklanej kuli lub innej wiedzy tajemnej?...
    masz zmysł analityczny?... - ktoś ci to powiedział czy sam sobie wmawiasz?
    to, ze tak napisałeś, nie znaczy, ze tak jest...
    a twe młotkowe analizy... - szkoda słów

inwestujesz 10 lat... - i co? wszyscy mają cie teraz podziwiać, żeś taki doświadczony i mądry?...
    no to jak na 10 lat giełdowania, masz słabą wiedzę i małe doświadczenie, za to mocno rozwiniętą katatymię...

ale oczywiście nie zabraniam ci się cieszyć, kiedy czasem masz rację...
    w końcu jakaś radość życia i tobie się należy... ;)
    Dnia 2018-08-08 o godz. 21:44 ~muł_roboczy napisał(a):
    > ... ja nie jestem tu po to żeby pisać epopeje i tworzyć masę głupich i bezsensownych treści ale po to,żeby walczyć z trollowaniem i robieniem drobnych w ciula.

potrafisz mnie rozbawiać nieustannie...
    wieczorem wierszykami dla dzieci, a rano...

no wreszcie napisałeś o swoim marzeniu i powołaniu oraz w jaki sposób chcesz się dowartosciowywać... :)
    wszyscy czytajacy wątek wiec już wiedzą, iż jesteś tu dzielnym rycerzem (i romantycznym, wszak wklejasz nawet poezję) w białej zbroi dzielnie walczacym... - wiesz, kto to jest Don Kichot i z czym walczył?... ;)

o ile jednak rozumiem twe infantylne powołanie do walki z trollami (których, co widać, nieustannie sam karmisz), o tyle nie bardzo wiem, w jaki sposób na forum bankiera chcesz walczyć z robieniem drobnicy w puzon przez instytucjonalnych czy insiderów...

ale pewnie masz w sobie to powołanie i silną wiarę, żeś mocniejszy od KNF i ze wszystkimi przekrętami na gpw dzielnie sobie poradzisz, a użytkownicy bankiera z czasem zgłosza cię na prezesa KNF lub nawet GPW... ;)

w jakiż to sposób chcesz pokonać grubasów, mających akcje, kasę, wiedzę, doświadczenie większe od ciebie?

a twe potyczki na innej spólce mnie interesuja - to twój problem...
    zaś skoro inni też cię ośmieszają, to znaczy ze w twym zachowaniu chyba jednak jest sporo tego, co powinieneś przynajmniej przemyśleć, ale to twój problem...
  • Re: wymowna ilość czekających Autor: mul_roboczy [94.254.149.*]
    Widzisz wykresie nie obrażając nikogo KNF to wielka ściema, prokuratorzy w sprawach giełdy błądzą po omacku a wy cwaniaczki porobiliście sobie spółdzielnię i od lat właśnie tu na bankierze urabiacie grupowo drobnicę.
    Gdyby w państeówce płacili lepiej to myślę że na każdego z was coś bym znalazł
    Dnia 2018-08-09 o godz. 09:05 mul_roboczy napisał(a):
    > Widzisz wykresie nie obrażając nikogo KNF to wielka ściema, prokuratorzy w sprawach giełdy błądzą po omacku a wy cwaniaczki porobiliście sobie spółdzielnię i od lat właśnie tu na bankierze urabiacie grupowo drobnicę.
    > > Gdyby w państeówce płacili lepiej to myślę że na każdego z was coś bym znalazł

mam swoje krytyczne zdanie o KNF, ale nie mam potrzeby ogłaszania go...
    i jacy "wy"?
    napisz konkretnie, a nie zmyślaj znowu... - i na pewno chcesz, bym podobnie zaczął o tobie pisać?
    jeśli jest tu jakaś spółdzielnia, to takich, co wciąż zwabiają i ubierają różne jankomułki...
[x]
ABCDATA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.