• Zyie w ciaglym ZWODZIE Autor: ~Marcin_Scholke [217.6.254.*]
    OTEPIENIE glowy mam tylko na weekend jak nie ma PRACY :):) sobota i niedziela to .... hmmm chyba bede musial pracowac cale "nie"doczesne(= CIELESNE) zycie ...na koniec przyjdzie patent OSTATNI ktory ... kazdy patent NIE POZOSTAWI wyjscia - WYBORU - beda musieli ROBIC JAK ja im ZAGRAM... :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
  • Re: Zyie w ciaglym ZWODZIE Autor: ~Marcin_Scholke [217.6.254.*]
    odezwa do cryptoSTARS - dziewczeta balony uwolnione odlecialy teraz czas na schparki ... ktora pokaze nie przez UPS przypadek foczke WYGRYvA ... a DODA z ciechnovka zwanego NIEpotocznie zbaszynka zrobi SZAR (MarceLINA ) od noszenia torby niespodzianke wlozy mu ZUZYTA (nie musi byc jej ) podpaske do TORBY kocha to ponosi...
    a Borys nie butka a Schytz wraz z panem Szetyna pokaza NIBY przypadkie zeby ich za wariatow nie wzieli swego ptaszka fistaszka ... jesli tego nie zrobia ... :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
    Emilu nie STAP TA DROGA...

PS.
    zagubiony samczyk zrobi wszystko dla swojej samiczki - prawdziwy tylko to co chce ...:]]]]
    a jozevowicza tego od banskiej nataliyyschy - do cyrku wyslac ma wykonywac to co powie DODA jak DODA nic nie powie to KLAPS ... przez majteczki of course

LEGEND (dla Dori czyli Dorotki co ma male wrotki ale te jezdzace wrotki nie od wrota ... ):

of course - czyli ofkors - to po polskiemy oczywiscie...
    kto przysiaga na KSIEGE HIPOKRYZJAsa ... bedzie zyl na wieki?
    o mnie se ne martv o mne se ne martv ja sobe rade dam... jestes tlem jestes a jak cie nie ma ...
[x]
DIGITANET 5,59% 132,20 2025-11-28 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.