– Wobec Macieja O. stosowany jest obecnie środek zapobiegawczy w postaci tymczasowego aresztowania. Dotychczas zebrane dowody nie pozwalają na uznanie Unified Factory za stronę prowadzonego postępowania – poinformował nas Marcin Lorenc, rzecznik prasowy w Prokuraturze Regionalnej w Szczecinie.
Dnia 2018-07-10 o godz. 13:40 ~Znawcatrudnychspraw napisał(a): > Może i czysta ale już bez kontraktów i z mocno nadszarpnietym wizerunkiem. Mimo wszystko główny akcjonariusz z zarzutami
Jest znacznie gorzej. Drodzy czytelnicy. Wczoraj kupiłem drobny pakiet, ale po tym co przeczytałem to już nie wiem czy dobrze zrobiłem. Spółka kilkukrotnie pisała o środku zabezpieczającym (nawet w sprawozdaniu za I kwartał str nr 6 opublikowanym pod koniec czerwca), ostatni raport z dnia 25.06.2018 też o środku zabezpieczającym. Tymczasem gazeta podaje, że obecnie stosowany jest środek zapobiegawczy w postaci ... itd. Pytanie brzmi od kiedy zastosowano tymczasowe aresztowanie. W najgorszym wypadku może się okazać, że już od jakiegoś czasu a więc spółka okłamywałaby rynek. A zatem i inne podane informacje mogły być nieprawdziwe. Niech spółka wypowie się na ten temat.
Owszem, samo info w sobie nie jest jakos super optymistyczne ALE spolka jest czysta i przy takim kursie (spadek o 100 mln zlotych kapitalizacji) wszyscy przewidywali ze jest zamieszana. Teraz trzeba znalezc zloty srodek ;) A nim bedzie 4-6 zlotych Dopiero potem albo bedzie up albo down w zaleznosci od sytuacji.
Jestesmy na poziomie 1.35 zlotego (same srodki finansowe w spolce to 15 mln zlotych)
Beczycie jak barany na hali , co to w spółce nie ma innych fachowców ? podobno nie ma ludzi nie zastąpionych. Niech sie wezma do roboty. A nawiasem , tylko siedzący w pace mógł kręcić dla spółki / i dla siebie / kasę , to coś w tych zarzutach musi byc. Ale tutaj kierunek jest jeden ...............!!!!!!!!!!!!!