• a koper twierdzi że sprawa weksla załatwiona Autor: ~slim [185.47.65.*]
    oby nie tak jak jego bazylia wczoraj, z czego nawiasem mówiąc się cieszę......  skoro glg niczego nie podała do wiadomości to komunikat dla niej neutralny, obcy wręcz i z czego tu się cieszyć? 
  • Re: a koper twierdzi że sprawa weksla załatwiona Autor: ~XXX [86.43.124.*]
    Radze poczytac o firmie Perma-Fix Medical S.A (PFMEDICAL) prawdopodobnym przyszlym inwestorze GLG. Spolka ta miala na ostatnim WZA glosowac swoje istnienie z powodu problemow finansowych, zapoznac sie z forum tej firmy i opiniami o ich dzialalnosci. To moze okazac sie kontynuacja problemow GLG chyba ze wujaszek z USA sypnie kasa.
  • Re: a koper twierdzi że sprawa weksla załatwiona Autor: ~koper73 [178.235.33.*]
    Zobacz wątki dotyczące GLG PharmaZobacz profil GLG Pharma
    Autor: ~Slim [188.146.136.*] 2018-06-24 14:00
    Opublikowano przy kursie:  2,42 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%
    Re: wzrosty
    Sztuczny, zapewne, gdy chcial realnie kupić to by wziął to chwilę wcześniej po 2,42 ale w sumie dobrze, jesli znów będzie wystawione to biorę to w poniedziałek rano -tam stało 15k na kupnie wielki inwestorze a ty piszesz ze bedziesz to zasypwał rano ,nawet nie wiesz co to jest podaż a co popyt ,klopoty z czytania ze zrozumieniem masz to cofnij sie do podstawowki lejwodo ,pisalem ze możliwe ale co tu wymagac od ciebie jak nawet infa w necie nie potrafisz wyszukac,sprzedaj ten swoj 1k akcji i przestan juz tu fantazjowac i biadolic a z tym zasypywanien popytu to naprawde BŁYSNĄŁEŚ BRAWO i jak to ma urosnac z takim akcjonarjatem ,to jak mówisz 15k no to sie nie pomyliłem piszac ze krezus z ciebie

• Re: a koper twierdzi że sprawa weksla załatwiona Autor: ~koper73 [178.235.33.*]
    i jescze w nastepnym posci piszesz ze to zrobiłeś z rana zasypal 15k no szok -chłopcze jak sie inwestuje w jakas spole to sie chyba kupuje akcje tej spolki a nie zasypuje popyt - czy jak ,z tego co wiem to nic sie do tej pory nie zmienilo w terminologi inwestycji w akcje-babol NR.1 TEGO forum you win w przeciwiestwie do brazil-normalnie geniusz
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.235.33.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    a co do brazil to dla mnie i tak sa naj... na swiecie poprostu zaduzo gwiazd ,z takich indywidualnosc ciezko stworzyc dobry zespol,przypadkowa bramka na poczatku ustawila mecz i nic nie ujmujac czerwonym diablom to w 2 poł.ptraktycznie nic nie pokazali i ta dogrywka była by sprawiedliwa,a inny sedzia pewnie by podyktowal 11 za faul na jesusie-niestety gra caly czas do przodu bywa czesto nieoplacalna choc bardzo efektowna z co tak b.bardzo lubie kanarkow,dobry kolega byl na kopakabanie i oni skurkowancy faktycznie żąglują tam pomaranczami -magicy i tak maja najwiecej gwiazdek na trykotach i wszystko jasne-choc moim skromnym zdaniem bez neymara radzili by sobie lepiaj ,gra zbyt samolubnie a gała to sport druzynowy a nie tenis,nie negujac że gosc bajere w nodze ma- ale co ty tam slim wiesz trenowales jaks sport w raelu ,bo ja cale zycie siedzę w sporcie 10 lat nogę trenowałem itd.-bo trolowanie w necie to ci idzie najlepiej ,to finał francja-anglia i niech wygra lepszy,choc nie wykluczam niespodzianki-dlatego dlatego piłka ,sport jest piękny bo nie zawsze wygrywaja faworyci,ale sie rozpisałem a tak swoja drogą fajnie by było zarobić na glg i skoczyc na brazylijską plaże poobcinać dupczaste brazylijki no dobra spadam bo żona za rogiem zaraz da mi brazilijki
  • Re: a koper twierdzi że sprawa weksla załatwiona Autor: ~Obserwator [89.64.61.*]
    Koper super wpis
    spoko jakaś odskocznia musi być,nie dajmy się zwariować,też mnie troche nerwi ta sytuacja na glg ale trzymam papir twardo,nie ukrywam że licze tu na dobry zarobek tak jak na selvicie,tam duży pakiet kupiony ze srednia 24 trzymam do dzis choc moglem to opylic po 75 za szt.,tak jak tu kiedys pisalem i jeden kolo z forum ze jakesi nie dadzą zrobic krzywdy spolce i ktroluja to co jest tu grane maja ponad 50% akcji i ten apollo jest za krotki zeby im tu wiele zamieszac-juz im rurka zmiekla bo zeszli z 3 na dwie banki,nie udaje tu wielkiego guru poprostu swoje na gieldze zarobilem i tez stracilem,ale nie lubie lania wody tak jak i ty -suche fakty a o nich sie dowiemy jak zwykle na koncu ,no ale to tylko bankier-pozdro i zmykam na meczyk pan hary walczy o krola strzelcow,choc szwedzi to dwarde chlopy-jeszcze calkiem nie stracili jaj patrzac co wyrabia sie teraz w wikingowie

• Re: a koper twierdzi że sprawa weksla załatwiona Autor: ~slim [94.254.233.*]
    Koper jak większość pilkarzykow nawet tych pod blokowych ma slabe nerwy, znow obrazasz chlopaku, gralem chwilę w arce ty bananie, poza tym nie wiem do kogo piszesz o 15 tys szt i zasypywaniu bo ja niczego takiego nie pisalem poza tym mam prawo brazylii nie lubiec i tyle w temacie......a jesli mowimy o najlepszych druzynach to nie te rozgrywki tylko liga mistrzow, a tu mamy substytut dla nacjonalistow ktorzy sikają za robertem lewandowskim
    Dokupilem ostatnio 2000 szt podobnie jak wczesniej dokupuję kazdego miesiąca, obys kazdego rozliczał z wpisu, lacznie z sobą, gdzie napisales ze to chyba pozytywne info a tak na prawdę diabli wiedzą jak jest....a jeszcze jedno, żąglerka jest dobra do cyrku a w pilce na wysokim poziomie liczy się głowa i tak jest od kiedy pamietam
    arce chyba noego ogórze ty jestes jednak inteligentny inaczej a wklejony twoj post powyzej to pisał kto slim -cienki jest tu jeden a z miałgłowa to ty zacznij wkoncu pisac bo MŚ turniej reprezentacji krajowych, a LM to ostatnio komercha ze szkoda gadac i gwizdanie pod kryske i jego real,a co do lewgo to widać jakim jesteś małym zawistnym człowieczkiem,żeby nie jego bramki to rosji bysmy nawet nie powachali,to co osiagnal swoja praca to nikt mu nie odbierze,mozesz ewentualnie bidony za nim nosic ,miał swoje 5min. i je wkorzystał ,kasa sie zgadza a ciebi serce boli i jszcze jakies nacjonalizmy tu wplatasz-chore,zmien forum na takie o ganderach i tam zapodawaj takie smetne kawalki,nawet brazilijczykow sie czepil co za łeb-jak takis wielki ewropejczyk to na daxa makreli popyt bedziesz zasypywał czy tam podaz czy co tam sobie w główce uroisz i juz nie pisz do mnie tych swoich madrosci, a lepiej zacznij pisac jakas fantastyke predzej zarobisz niz na gpw
  • Re: a koper twierdzi że sprawa weksla załatwiona Autor: ~Blowjob [37.47.0.*]
    Glg miala podac komunikat dotyczacy innego podmiotu?I jeszcze sie dowiedz czy mozna zrobic cesje zobowiazania bez zgody dluznika.ignorancja niektorych na forum jest straszna
    Przeciez napisalem wyraznie skoro glg nie podala to nie miala do tego prawa, gdyby dotyczylo to glg to by to tu bylo, jasniej sie juz nie da ........polecam tez art 509 kc bodajze bo mozna ....chryste nastepny as się znalazl z fabryki telewizorow curtis .....
  • Re: a koper twierdzi że sprawa weksla załatwiona Autor: ~Lfan [94.158.237.*]
    Dnia 2018-07-07 o godz. 21:33 ~slim napisał(a):
    > Przeciez napisalem wyraznie skoro glg nie podala to nie miala do tego prawa, gdyby dotyczylo to glg to by to tu bylo, jasniej sie juz nie da ........polecam tez art 509 kc bodajze bo mozna ....chryste nastepny as się znalazl z fabryki telewizorow curtis .....

dureń czy udaje?jak glg mało podać komunikat niedotyczący bezpośrednio tej spółki?co robią wierzyciele jest ich sprawą nie majaca na razie żadnego zwiazku z działalnościa glg.ale komuikat pozytywny.appollo na walym przekonało się że nawet z koalicjantami moze im skoczyc i zrobiła cesję wierzytelnosci NA KTÓRA MUSIAŁO SIĘ ZGODZIC GLG.wchodzi nowy branżowy inwestor, zamiast jakiegoś śmieciowego funduszu
    jak to za trudne dl byłego kopacza to trudno...
    a jak grałes w arce to dla ciebie:
    "co to jest za drużyna co śledziem je..ie tak,jeb,,na arka gdynia ku..a świnia,i nie ma takiej drugiej co śledziem je..bie tak,jeb..a arka gdynia kur..w świnia" L
  • Re: a koper twierdzi że sprawa weksla załatwiona Autor: ~Slim [188.146.238.*]
    Mam nadzieję że wiekszosc tu wyciagnie wnioski z waszego pisania, mam średnią bardzo niską szczegolnie, ze dokupuję co miesiąc, rozumiem, ze was boli ze stac mnie co miesiac na wydatek 5000 zl ale coz trzeba się bylo uczyć za mlodu, Boże że ja w ogole wchodzę w dyskusję z wami.....zegnam robociarzy z kopalni.....z pakietem 1000 sztuk
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.158.237.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: a koper twierdzi że sprawa weksla załatwiona Autor: ~Mil [31.0.42.*]
    Szykuj sie na zjazd w poniedzialek bo ja uciekam z tego bankruta i bede wywalal wiecej niz Twoje grosze
  • Re: a koper twierdzi że sprawa weksla załatwiona Autor: ~Eszkebareszke [89.11.216.*]
    Nie lubie pisac na bankierze, ale wydaje mi sie ze coraz wiecej osob probuje zniechecic “ maluskich akcjonariuszy “ do akcji GLG, tylko po co....
    sam widzisz stary ten bert slim to ciezki przypadek z takim mundralą nie pogadasz ,numery paragrafow zapodaje,reszta to ciemnogród -wielki krezuski z doliny krzemowej sie znalazł,spadam z tego bankiera i tak tu rzadko pisałm szkoda zdrowia,co tu wymagac jak gosci pisze ze sciagnie 15k komus kto stoi z tymi akcjami na kupnie-pytam sie jak ale coż i tacy muszą się rodzic-wysokich lotow na kwicie życzę hej
  • Re: a koper twierdzi że sprawa weksla załatwiona Autor: ~Slim [188.146.238.*]
    Jestes zalosny i tyle w temacie, masz problemy z samoakceptacją, do tego ten wpis czym się zajmuje glg, przeciez ty się osmieszasz w oczach tych, ktorzy tu są od roku, czy dluzej
    w wylewaniu żałosci to ty tu jestes nr1 chciałem tylko pokazać o jaka kase tu idzie,a ty ogórze buczysz tu bo spadło parę groszy i podbijasz temat z gosciem który pisze że spółka to śmieć,jak to mówią trol karmi trola,selvita od ponad 3 lat i tu od paru miechów ze srednią 2,80 szt.i bez zadnych kółek ja na chleb mam, zarobiłem gdzie indziej ,a u ciebie ta średnia wysoka bo sólka 1 rok temu kosztowała grubo ponad 6-to dlatego tak skomlisz dziubasku,o osmieszanu to ty lepiej nic nie wspominaj -chciałeś sciagać gosciowi kt óry stał z 15k na kupnie no powiedz jak to się robi no chyba że taki spec od curtisów leci z paketami poza rynkiem ha ,ha
[x]
GLGPHARMA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.