• No to dzisiaj wypłat:) Autor: ~KL [89.64.38.*]
    Zarząd Giełdy Praw Majątkowych "Vindexus" S.A. informuje, że w dniu 19 czerwca 2018 roku Zwyczajne Walne Zgromadzenie Akcjonariuszy podjęło uchwałę nr 10 w sprawie przeznaczenia części zysku netto za rok obrotowy 2017 w kwocie 2 884 484,50 zł (dwa miliony osiemset osiemdziesiąt cztery tysiące czterysta osiemdziesiąt cztery 50/100 złotych) na wypłatę dywidendy w wysokości 0,25 zł (zero złotych dwadzieścia pięć groszy) na jedną akcję.
    Dzień dywidendy został ustalony na dzień 27 czerwca 2018 roku.
    Dywidenda zostanie wypłacona w dniu 6 lipca 2018 roku.
    Do dywidendy uprawnionych jest 11 537 938 akcji.
  • Re: No to dzisiaj wypłat:) Autor: ~Pkpk [31.0.64.*]
    Ja juz kase na koncie mam :-)
    Tylko cos kurs spada pod wlasnym ciezarem a od 2 dni to kompletnie handel zamarl... widac Trigon juz sie najadl a innym przy tych poziomach tez sie nie chce dobierac. Wracamy na 7 PLN?
  • Re: No to dzisiaj wypłat:) Autor: ~kkk [77.253.74.*]
    Wszyscy już mają kasę na koncie , ale czekają na niższe poziomy-ciekawe czy się doczekają?
  • Re: No to dzisiaj wypłat:) Autor: ~thorgi [109.241.25.*]
    Biorąc pod uwagę sytuację na Kruku, Vindexus nie ma szans na pobicie maksimów w najbliższym czasie... ja wyszedłem bo wg mnie sytuacja na GPW + klimat wokół branży jest fatalny
  • Re: No to dzisiaj wypłat:) Autor: ~KL [89.64.38.*]
    Fatalny to tutaj jest akcjonariat i fatalna jet wycena. Ale to się zmieni. Trzymam.
  • Zmiana prawa-powód spadku? Autor: ~kkk [77.254.197.*]
    https://businessinsider.com.pl/twoje-pieniadze/prawo-i-podatki/przedawnienie-roszczen-nowe-prawo/zw287cs
  • Re: Zmiana prawa-powód spadku? Autor: ~dedalus [94.254.168.*]
    Stara wiadomość, przecież od stycznia każdy o tym wiedział. Pod to spadek już się odbył. Teraz nie ma to już znaczenia dla zachowania kursu. Spadek jest wynikiem ogólnej sytuacji na rynku małych spółek.
[x]
VINDEXUS 0,86% 11,75 2025-11-13 16:39:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.