Generalnie WIG20 pokazuje słabość naszej giełdy i naszej gospodarki. Poziom WIG20 pokazuje ostry kryzys na naszej giełdzie. Taki poziom mieliśmy kilka lat temu. Dla mnie jest niezrozumiałe, że inne giełdy odbiły, a polska giełda jest na dnie. W głównej mierze jest to wina polityków. Trumpa, Morawieckiego, Szydło, Tchórzewskiego, Tuska i reszty. Dopóki WIG20 nie urośnie, to nie urośnie też PGE. Nie ma takich cudów, że ktoś będzie inwestował jedynie w PGE.
Dnia 2018-06-28 o godz. 09:35 ~Tomasz13 napisał(a): > Generalnie WIG20 pokazuje słabość naszej giełdy i naszej gospodarki. Poziom WIG20 pokazuje ostry kryzys na naszej giełdzie. > Taki poziom mieliśmy kilka lat temu. Dla mnie jest niezrozumiałe, że inne giełdy odbiły, a polska giełda jest na dnie. > W głównej mierze jest to wina polityków. Trumpa, Morawieckiego, Szydło, Tchórzewskiego, Tuska i reszty. > Dopóki WIG20 nie urośnie, to nie urośnie też PGE. Nie ma takich cudów, że ktoś będzie inwestował jedynie w PGE. >
Nie baw się w giełdę . To tylko dobra rada . Zrobisz jak zechcesz
PS. W 2007 roku wszyscy zgodnie zapowiadali przebicie 4000 pkt na WIG 20 Teraz po wejściu do Polski GS , JPM itp. to już zabawa tylko dla posiadaczy grubej gotówki
Tak sam to wymyśliłem. Napisałem altruizmy, bo irytuje mnie zakłamanie partii rządzącej. Nikt nie chce powiedzieć, że król jest nagi. Twoje kochane pisuary mówią, że Polska kwitnie. Za PiS jesteśmy krajem mlekiem i miodem płynącym. Ludzie są szczęśliwi i bogaci. Giełda bije rekordy. WIG-PiS jest na rekordowo wysokim poziomie. Premier Morawiecki ogłasza sukces, za sukcesem. Jest rekordowo niskie bezrobocie. Tylko ja jakoś inaczej to widzę. Giełda dołuje. Tak naprawdę to mamy kryzys. Zmniejszyło się bezrobocie, bo 2 miliony młodych wyjechało za granicę, a na ich miejsce przyjechali Ukraińcy.