Przychody do prawie 200 mln (ze 123 w 2016r) Zysk netto prawie 11 mln (ze starty 4,7 mln w 2016) Ebitda ponad 19 mln (z 1,4 mln) Wzrost aktywów, kapitału, zysku na akcję i to pierdykniecie kursu w 2017 - MEGA Bardzo niedobrze że nie ma dzisiaj sesji, oby inwestorzy nie przegapili perełki
Nie wiem, czy ogłoszenie nie poszło za późno... gdyby było parę dni przed świętami może by była para do wzrostów. a tak: obrót marny, wolumen żenujący, a informacja przeszła bokiem - nawet nie ma newsa o tych świetnych wynikach. Myślę, ze sporo osób czekało jednak na sygnał wzrostowy, który nie nadszedł...
Spółka maleńka, żeby była zauważona musiałaby wyróżniać się wyraźnymi wzrostami na tle rynku - dopiero wtedy zainteresowani zaczynają analizować, szukać przyczyn i szans na dalsze wzrosty. Nic takiego się nie stało, Zarząd i insiderzy nic nie zrobili, aby pochwalić się tak spektakularnymi wzrostami wyników, czy chociaż pobudzić obroty.
Kochani, wszystko w swoim czasie :) Pieniądze na Giełdzie płyną od niecierpliwych do cierpliwych. Projprzem ma teraz dobre wyniki, a przecież to nie koniec. Poczekajcie na efekt przyjazdu "gości z południowej półkuli" do Koronowa. Ale o tym dowiemy się w kolejnych raportach z wynikami :D
A ci, którzy bardzo chcą nagłych wzrostów odsyłam do KREZUSa :) Rollercoster na całego :)