• Piękne wyniki za 2017 Autor: ~hansel [185.182.81.*]
    Przychody do prawie 200 mln (ze 123 w 2016r)
    Zysk netto prawie 11 mln (ze starty 4,7 mln w 2016)
    Ebitda ponad 19 mln (z 1,4 mln)
    Wzrost aktywów, kapitału, zysku na akcję i to pierdykniecie kursu w 2017 - MEGA
    Bardzo niedobrze że nie ma dzisiaj sesji, oby inwestorzy nie przegapili perełki
  • Re: Piękne wyniki za 2017 Autor: ~halesy [46.170.224.*]
    Nie wiem, czy ogłoszenie nie poszło za późno... gdyby było parę dni przed świętami może by była para do wzrostów. a tak: obrót marny, wolumen żenujący, a informacja przeszła bokiem - nawet nie ma newsa o tych świetnych wynikach. Myślę, ze sporo osób czekało jednak na sygnał wzrostowy, który nie nadszedł...
  • Re: Piękne wyniki za 2017 Autor: ~hansel [185.182.81.*]
    link 
    Newsy są, ale widać w piątek już wszyscy malowali jajka, zamiast wczytywać się w info ze spółek
  • Re: Piękne wyniki za 2017 Autor: ~zibe [37.47.199.*]
    Spółka maleńka, żeby była zauważona musiałaby wyróżniać się wyraźnymi wzrostami na tle rynku - dopiero wtedy zainteresowani zaczynają analizować, szukać przyczyn i szans na dalsze wzrosty. Nic takiego się nie stało, Zarząd i insiderzy nic nie zrobili, aby pochwalić się tak spektakularnymi wzrostami wyników, czy chociaż pobudzić obroty.
  • Re: Piękne wyniki za 2017 Autor: ~Halesy [37.248.167.*]
    Wypada sie jedynie zgodzić. Myśle ze spora szansa na wzrosty przeszła obok nosa
  • Re: Piękne wyniki za 2017 Autor: ~hansel [185.182.81.*]
    A o jakich działaniach konkretnie mówicie? mi wydaje się, że spółka jak na swoją wielkość jest całkiem "medialna"
  • Re: Piękne wyniki za 2017 Autor: ~halesy [89.191.129.*]
    tak medialna, że jest 12:37 a obrót to ....1 akcja. ot, po prostu liczyłem na wzrosty po wynikach,ale widać, że chyba utknęliśmy w martwym punkcie.
  • Re: Piękne wyniki za 2017 Autor: ~Romano74 [94.254.150.*]
    Kochani, wszystko w swoim czasie :)
    Pieniądze na Giełdzie płyną od niecierpliwych do cierpliwych. Projprzem ma teraz dobre wyniki, a przecież to nie koniec. Poczekajcie na efekt przyjazdu "gości z południowej półkuli" do Koronowa. Ale o tym dowiemy się w kolejnych raportach z wynikami :D

A ci, którzy bardzo chcą nagłych wzrostów odsyłam do KREZUSa :)
    Rollercoster na całego :)

[x]
PJPMAKRUM -0,34% 14,80 2025-11-28 12:26:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.