kupi te akcje na które wydali 300 tys zł. hehe a jakie to wielkie plany mieli związane z tą spółką. Niestety kompletnie nic im nie wychodzi NIC, za co się nie wezmą to klapa. Cały ten Merit pójdzie w ślady parkietów, wystarczy poczekać na termin spłaty pożyczki zaciągniętej przez Merit na akcje, która to inwestycja zapewne także okaże się kompletną porażką i mamy wniosek o upadłość Merita. Jutro minus 40 %. Cena docelowa 5-10groszy
Dnia 2018-03-05 o godz. 22:09 ~Mariusz napisał(a): > w pisaniu bajek napewno są mistrzami hahaha > > https://www.bankier.pl/wiadomosc/Merit-Invest-przejela-40-proc-PS24-wartosc-spolki-w-23-moze-wyniesc-ok-70-mln-zl-7520352.html
Patrząc z boku na fakt, że dzieciaki nie mogą się pogodzić z tym, że zarząd Merita nie ma ochoty na dalszą współpracę zastanawiam się kto pisze bajki? W raporcie z lutego prezes Meritu napisał, że podjęcie decyzji o sprzedaży udziałów spowodowane jest negatywną oceną dotychczasowej współpracy z PS24. W szczególności brakiem uzgodnienia i wprowadzenia rozszerzonej strategii rozwoju PS24 sp. z o.o., o założeniach której Emitent informował w raporcie ESPI 18/2017 w maju zeszłego roku oraz wycofaniem się głównych udziałowców z planów ubiegania się o wejście na rynek NewConnect. Zastanawiam się jaki wpływ na zarządzenie spółką PS24 ma Merit? Dziwię się, że tak łagodnie Merit reaguje na tę sytuację.
Mamusia masz rację, ale ci hejterzy muszą coś napisać, nie ważne czy ma odniesienie do rzeczywistości, bo muszą wystawić rachunek za negatywne wpisy. A czytałaś Mamusia o inwestorze we wcześniejszych postach co na giełdzie w Azji działa? no nie mogę... w azji działa, inwestuje, nie wysypia się a taką naszą polską spółką z 3.000.000 szt. akcji charytatywnie się zajmuje i wszystkich dookoła ostrzega. no ja ze śmiechu pękam w szwach, chłopcy mogli by się przestać ośmieszać w tych głupich negatywach, no chyba że mają taki wysoki poziom, że nie widzą że sami z siebie dzieci robią
Azjo, - i ja to piszę i Kabanos, że te badziewne wpisy to hejty celowe, a wydaje się że nawet opłacone. Cieszę się że już trzecia osoba to widzi. Mam jeszcze pewną teorię na temat tych negatywnych wpisów, z którą się podzielę niedługo, ale muszę tych dzieciaków wpisy jeszcze poczytać i się upewnić że tak jest. Zbiorę materiał i go przedstawię
Dobra dobra Kabanos. Widze co sie dzieje. Nie podszywaj sie podemnie. W swoim czasie sie odezwe. Tez zbieram info. Na razie z mojej strony sza. Chcesz to dzieciom odpisuj.
Dnia 2018-03-05 o godz. 22:06 ~Mariusz napisał(a): > kupi te akcje na które wydali 300 tys zł. hehe a jakie to wielkie plany mieli związane z tą spółką. Niestety kompletnie nic im nie wychodzi NIC, za co się nie wezmą to klapa. Cały ten Merit pójdzie w ślady parkietów, wystarczy poczekać na termin spłaty pożyczki zaciągniętej przez Merit na akcje, która to inwestycja zapewne także okaże się kompletną porażką i mamy wniosek o upadłość Merita. Jutro minus 40 %. Cena docelowa 5-10groszy
Patrzę właśnie na ostatni dostępny raport i na zyski ze zbycia inwestycji jakie uzyskał Merit i chyba mówisz o innej firmie. Śledzę spółkę od jakiegoś czasu i z tego co widzę to wszystko im wychodzi. Problemów w sprawozdaniu Merita nie widać.