• majstersztyk Bielowickiego Autor: ~snajper [176.221.122.*]
    Tyle tysięcy akcji bez wysiłku wyłudził po tak marnej cenie. A w poniedziałek przejdzie do historii przekretów na GPW. Będą o nim pisali na cały świecie i w podręcznikach, jak wyrolowac akcjonariuszy spółki znoszącej złote jaja
  • Re: majstersztyk Bielowickiego Autor: ~Avox [94.254.131.*]
    I wszystko zgodnie z prawem i sprawiedliwością :(
  • Re: majstersztyk Bielowickiego Autor: ~Stary_famowicz [178.42.12.*]
    Tak, Bielowicki to niestety sprawny biznesmen. A o sprawie nikt nie będzie się uczył w podręcznikach bo za chwilę wszyscy o niej zapomną. Takich tematów jest mutum na GPW. Wszystko zostało przeprowadzone zgodnie z przepisami, a że ze szkodą dla akjonariszy mniejszościowych to całkiem inna sprawa. Prawo i sprawiedliwość to wbrew pozorom dwie różne rzeczy.

Zostawanie z akcjami po wyjściu z giełdy to szaleństwo, ale kamikadze nigdy nie brakuje.
  • Re: majstersztyk Bielowickiego Autor: ~snajper [176.221.122.*]
    Dnia 2018-02-16 o godz. 16:45 ~Stary_famowicz napisał(a):
    > Tak, Bielowicki to niestety sprawny biznesmen. A o sprawie nikt nie będzie się uczył w podręcznikach bo za chwilę wszyscy o niej zapomną. Takich tematów jest mutum na GPW. Wszystko zostało przeprowadzone zgodnie z przepisami, a że ze szkodą dla akjonariszy mniejszościowych to całkiem inna sprawa. Prawo i sprawiedliwość to wbrew pozorom dwie różne rzeczy.
    >
    > Zostawanie z akcjami po wyjściu z giełdy to szaleństwo, ale kamikadze nigdy nie brakuje.

Po obecnym kursie to mam tak marny kapitał, że nie ma co ratować.
    W porozumienie jest 1,5mln akcji, dostaniemy minimum po 4,20
  • Re: majstersztyk Bielowickiego Autor: ~Romanowski [83.7.215.*]
    w jaki sposób wejść do porozumienia, bo mam niestety parę kilo FAMU zamrożone ?
    Dnia 2018-02-16 o godz. 17:02 ~Romanowski napisał(a):
    > w jaki sposób wejść do porozumienia, bo mam niestety parę kilo FAMU zamrożone ?

niedlawezwaniafam@gmail.com i na facebooku "nie dla wezwania FAM"
[x]
FAM 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.