Dnia 2018-02-06 o godz. 08:52 ~jan napisał(a): > nie ma obawy ,bialoczerwony(wyjasni) z mar(odkupi) obronia kurs:))
Już wylazłeś z nory? Czemu mnie to nie dziwi... Posłuchaj znowu próbujesz gryźć??? Za cienki jesteś trollu. Piszesz to pisz sobie te swoje farmazony ale zejdź ze mnie bo to już staje się nudne. A może próbujesz mnie poderwać, bo w każdym poście zaczepiasz? Jesteś pedałem? Ja nie, więc daremny twój trud... Zapytam gdzie te twoje 5-6zł???
Kurs zwalił się o 5 % a ten już szczytuje od rana... Mam wrażenie ,ze to jest chyba cel twojego życia :) Jaka różnica czy kurs jest po 8,8zł czy po 9,3 zł dla kogoś kto inwestuje w fundamenty i nie sprzeda akcji poniżej 0,8 NAV? Gratulacje dla tych co sprzedali w panice na otwarciu, pewnie są ci wdzięczni.
Jeżeli za 5 tygodni lub za 5 miesiecy zobacze nav 0,80 to przeprosze ale na takie cuda lepiej nie licz, do czerwca niewiele sie tu zmieni. Mam w porfelu tylko Primamode i gotówkę, uważam ze to lepsza strategia niż patrzenie na besse
Patrząc z perspektywy historycznej takie załamanie w hossie nie było początkiem bessy tylko jej zapowiedzią wyprzedzającą o około pół roku wię do tego czerwca lipca jeszcze maie czas na upchnięcie towaru