• KNF Autor: ~Moczymordy [31.0.70.*]
    Jak było +16% to nie otworzyli ale jak jest -16% to nie ma problemu
  • Re: KNF Autor: ~Moczymordy [5.172.234.*]
    I znów to samo Kocham KNF -20% to ok otwierają a +16% nie otwieramy
  • Re: KNF Autor: ~jurand [83.26.202.*]
    Pomyślałeś o tym, że może jeszcze jakieś inne czynniki odgrywają rolę w tym algorytmie, np. TWO (wolumen otwarcia)? A tak, zapomniałem, GPW i KNF uwzięły się na tę spółkę, a właściwie ich mniejszościowych akcjonariuszy, żeby ich upupić :)
  • Re: KNF Autor: ~Xenix [217.99.142.*]
    Dzisiaj może otworzą, bo jest minus :) przynajmniej w tej chwili TKO jest na minusie.
    Dalej spada przed wynikami. Wycena coraz bardziej absurdalna. Teoretycznie świetna okazja inwestycyjna, ale zawsze kiedy wcześniej tak myślałem (zarówno w odniesieniu do tej, jak i innych spółek), giełda brutalnie ściągała mnie na ziemię. Dlatego wiem, że nie ma "łatwych" okazji na giełdzie, a kurs, nawet w przypadku tak mało płynnych spółek jak Peixin, nie spada bez powodu. Co nie znaczy, że za rok nie może tu być 1000% zysku. Hazard w najczystszej postaci. Czy to możliwe? Na pewno. Czy prawdopodobne? To już zupełnie inne pytanie. Ja nie znam odpowiedzi, ale niewykluczone, że ci, którzy pozbywają się akcji, znają.
  • Re: KNF Autor: ~Ede [46.77.154.*]
    A w przyszłym tygodniu powyżej 5zł.
    Po wynikach które powinny powoli odbić od niesłusznie absurdalnego poziomu.
    Tak uważam. Może to już ten czas...
  • Re: KNF Autor: ~Moczymordy [37.248.160.*]
    I co bie mówiłem ze knf myśli tylko o dużym jak bylo +17% to nie otworzyli przez 2 dni A -17% to ok
[x]
PEIXIN 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.