CENA NA DEBIUCIE 76 ZŁ !!!! OSTATNI RAPORT STRONA 27 ,UMOWY NA 120 MLN ZŁ I 12 MLN ZŁ ,MILIONY ZŁOTY WIERZYTELNOŚCI DO ODZYSKANIA PRZEZ CUBE.ITG !!! DATA TECHNO PARK WARTOŚĆ OBIEKTU MINIMUM 300 MLN ZŁ !!! PODPISANA UMOWA PRZEDWSTĘPNA NA SPRZEDAŻ INNEJ NIERUCHOMOŚCI WE WROCŁAWIU NA 7,2 MLN !!!!! W RAPORCIE JEST NAPISANE ŻE CENA/WK 3.94 !!! OBECNA KAPITALIZACJA 5 MLN ZŁ !!!! OGROMNY POTENCJAŁ DO WZROSTÓW !!!!
Robert! Trzymaj się, Chłopie! Gdzie nie wejdę, bo myśle, ze znalazłem najlepszy papier na świecie, to Ty już tam jesteś przede mną ze swoim kolegą, caps lockiem. :))))) masz nosa, Stary! Gratuluje i myśle podobnie... ten papier zaraz wy...leci w kosmos. :))))
nie do końca .. Wyszedłem znacznie wyżej i nie odkupowałem, nie łapałem dołka, nadal obserwuje i wydaje mi się, że bez konkretu cięzko będzie odwrócić trend, a zatem ryzyko kolejnej fali spadku oceniam wysoko. Całość zobowiązań - to ogromna kwota Traktuj jako głos w dyskusji, a takowa bedzie wówczas gdy bedziemy szukali argumentów za i przeciw. "Huura do góry"! - juz było tyle razy wieszczone, że nie ma sensu powtarzać.
NIE DAJCIE SIĘ WYLESZCZYĆ Z AKCJI !!! TU BĘDZIE DRUGI CD PROJEKT !!!!! CENA NA DEBIUCIE 76 ZŁ !!!!!! DATA TECHNO PARK WARTOŚĆ 300 MLN + UMOWA 120 MLN + UMOWA 12 MLN + UMOWA PRZEDWSTĘPNA NIERUCHOMOŚCI 7.2 MLN = 440 MLN ZŁ + WIERZYTELNOŚCI DO ODZYSKANIA . W RAPORCIE CENA/ WK 3.94 !!!!!! AKTUALNA CENA/WK 0.09 !!!!!!