• ryszard dał - ryszard odebrał Autor: ~gołodupiec [31.0.80.*]
    Co dał ryszard zarobić na Orlenie i PKO BP, to teraz skutecznie odbiera. Odbiera, bo kasa musi się zgadzać i musi wrócić do kasyna. Zaczęło się od PEKAO a na dobicie bedzie KGHM.
  • Re: ryszard dał - ryszard odebrał Autor: ~Bobee [213.156.96.*]
    I bardzo dobrze. Myśleć i grać bez dźwigni
  • Re: ryszard dał - ryszard odebrał Autor: pi0tr [31.0.125.*]
    Mocny ruch na Wigu nastąpił. A KGH rwie aż się asfalt topi. Zwłaszcza, że krissSSIE pisał, że będzie rósł.
    Jak patrzę na średnie to Wig wygląda jakby jeszcze raz chciał podbitkę zrobić i zjechać na 2350 (?). PKO BP powinni teraz spuszczać. Pytanie, czy zrobi on miejsce dla KGH na odreagowanie spadków. Tym bardziej, że na KGH się rysuje klin zniżkujący.
    Zapraszam do rzeczowej rozmowy.
    Odp. na pytanie Tytusa, który kupił po 114zeta. Zobacz, co się dzieje ze srebrem wyrażonym w dolarze. KGH to nie tylko miedź, choć miedziakiem jest zwany.
    link 

Po drugie co do kursu KGHu nie jestem optymistą... to już z AT
    link 

Mi dziś i wczoraj udało się grosze zarobić na longach na KGHu. Na szorty jeszcze brak mi odwagi. Uczę się. Bardzo mocnym wsparciem jest 103,30 - 103,10 ale i zajazd na 102,70 jest możliwy.

Coś optymistycznego:
    na KGHu rysuje się klin zniżkujący, nie będę go rysował... który zwiastuje wybicie w ponad 2/3 górą... ale 1/3 to ryzyko jazdy w dół.
    Teraz PKO BP będą spuszczać (?) choć mogą zrobić podbitkę. Dziś zauważyłem, że tam formacja spadającej gwiazdy się rysuje (?). Nie zarobiłem na tym dziś, bo za miałem którkie do wczoraj a zdawałol mi się że mam WDA. Jeśli PKO będą spuszczać to mogą podciągnąć KGH. Ogólnie Wig20 zdaje sie ciągnąć do 2350. Jak napisałem - uczę się. To są moje przypuszczenia, ale nie oznacza to, że mam jakąkolwiek pozycję.
    Zapraszam do dyskusji. Zwłaszcza pana Rhett, który rzeczowo pisze :)
  • Re: ryszard dał - ryszard odebrał Autor: ~to [37.47.202.*]
    papier wyszedl dolem z trojkata i leci na 40 , po drodze z korektami i to wszystko
    Masz na myśli PKO BP ?
    Na szybko patrząc, to na PKO BP narysował się klin zwyżkujący, który wybił dołem. Jeśli tak to zasięg nawet i 39zeta. Może będzie jego testowanie jutro (i szansa na krótką pozycję przy wyższej cenie, o ile ryszard nie wejdzie ze swoimi 55 kontraktami).
  • Re: ryszard dał - ryszard odebrał Autor: ~to [37.47.202.*]
    KGHM wyszedl dolem byc moze inne papiery tez ale nie sprawdzalem
[x]
KGHM 2,24% 330,50 2026-05-22 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.