• Firma godna zaufania Autor: ~orbashal [195.234.20.*]
    Wystarczy znaleźć firmę w google i od razu wiemy, że mamy do czynienia z uczciwym, rzetelnym partnerem :x.

https://www.opineo.pl/opinie/alejasamochodowa-pl

• Re: Firma godna zaufania Autor: ~radzio [78.131.197.*]
    Oszukali Cie i masz realne dowody? Prosze o odpowiedz. Bo ja zamiawialem pare razy czesci i wszystko oki. Nie wiem czy ja mam takie szczescie czy inni pecha. Pzdr
  • Re: Firma godna zaufania Autor: lakiluuk [109.207.108.*]
    Dnia 2017-11-18 o godz. 11:30 ~radzio napisał(a):
    > Oszukali Cie i masz realne dowody? Prosze o odpowiedz. Bo ja zamiawialem pare razy czesci i wszystko oki. Nie wiem czy ja mam takie szczescie czy inni pecha. Pzdr

W Twoim przypadku jest inna sytuacja brachu, Ty starasz się pomóc swojemu szczęściu na siłę ;)
    Sory a moze nie powinienem kupowac w alei tylko np w inter cars? To juz wiem o co chodzi hehe. Co do opineo to nie mam takiego przekonania do tych opini bo prawie wszyskie negatywne. Obserwowalem sklep na allegro swego czasu jak tam sprzedawali i na 10000 pozytywnych o ile dobrze pamietam bylo tylko ponad 200 negatywnych czyli jakies 2 do 3 procent no wiec skad taka roznica miedzy przytaczanym przez wszystkich opineo a allegro ktore ma wiargodniejszy obraz realnych transakcji moim zdaniem. A poza tym, wszystkim nikt nigdy nie dogodzil. Pracuje z klientami i wiem jak to niekiedy wyglada. Mielismy hurtownika ktory nie placil za towar. Skonczylismy z nim wspolprace to nie mowil klienta swoim ktorzy pytali sie o nasz towar ze nam nie placil i dlatego przestalismy mu dostarczac towar tylko ze nie handluje z nami bo towar kiepski bo logistyka itp rzeczy hehe. Wiec MYSLEC. Milego weekendu pzdr
  • Re: Firma godna zaufania Autor: ~Gordon [46.134.100.*]
    Dziekujemy mistrzu za ostrzezenie :) co tam wyniki, co tam rozwoj, waznych jest parę negatywnych opinii, gdzie działalnosc w PŁ odpowiada może za 5% przychodu spółki :)
  • Re: Firma godna zaufania Autor: ~Kici [83.29.165.*]
    Po 1 negatywie na miesiąc. W sumie na oszałamiające kwoty po 100-200 złotych :). Kto jest zadowolony ma gdzieś wystawianie opinii, a ten który jest niezadowolony zrobi wszystko, żeby inni się o tym dowiedzieli - tak to działa.
    Gosciu zalozyl watek i zniknal hmmm jakie to rzetelne buhaha
  • Re: Firma godna zaufania Autor: ~Gosc [83.26.241.*]
    Tak ale nie przyjdzie do nas nowy narybek jeśli są takie opinie i nie pociągnie kursu. My wiemy swoje o aleji a nowi? A to właśnie oni by mogli kupić i podciągnąć.
  • Re: Firma godna zaufania Autor: ~Gosc [83.5.202.*]
    A co to za gosc podszywa sie pode mnie?
  • Re: Firma godna zaufania Autor: ~Jaaa [109.196.48.*]
    To oszustwo... co chwilę dzwonią z nowymi płatnymi dodatkami a certyfikat dają jak leci . Nawet jak firma ma złe opinie.
  • Re: Firma godna zaufania Autor: ~Alek [5.60.90.*]
    O czym ty w ogóle piszesz. Wytrzeźwiałeś już? Bo wydaje mi się że nie
  • Re: Firma godna zaufania Autor: ~glut [195.72.148.*]
    kolega jeszcze ma za gęstą krew po sylwku i do mózgu nie dopływa. tak, ze musi jeszcze odpoczywać a nie zaczynać N.R od bankiera
  • Re: Firma godna zaufania Autor: ~Alek [89.79.41.*]
    Chyba pił sok z gumijagód i dlatego takie efekty
  • Re: Firma godna zaufania Autor: ~Optima [46.238.249.*]
    To ściema! W wyszukiwarce miałem być jednym z pierwszych na moją okolicę- jestem na końcu, albo wcale mnie nie ma! Naklejki i inne pierdoły w ramach programu? Zapomnij!!!
    Dyplom już przez piec strawiony.
  • Re: Firma godna zaufania Autor: ~PanteraBiznesu [217.97.44.*]
    Zapraszam Ogólnopolski Program Certyfikacji Firm – „Pantera Biznesu” adresowany jest do Firm i Przedsiębiorstw działających na terenie Polski.
    Pantera biznesu 
    Do programu dołączyć mogą wiarygodne biznesowo firmy i otrzymać certyfikat wiarygodności „Pantera Biznesu”
    Program „Pantera Biznesu”  ma za zadanie wyróżnianie Uczciwych i Rzetelnych firm, które w sposób odpowiedzialny prowadzą działalność biznesową. Szanujące zasady zdrowej konkurencji i wysokich standardów pracy z Klientem. Wyróżnieniem mogą pochwalić się firmy które oferują usługi wysokiej jakości. Certyfikat „Pantera Biznesu”  pomaga budować przewagę firmy na rynku krajowym.
  • Re: Firma godna zaufania Autor: ~Potencjalny [188.147.34.*]
    oszustwo
    jak 3 raz dzwoniła babka i powiedziałem ze nie miałem czasu i żeby nie dzowniła że sam się odezwę jak znajdę czas doczytać co i jak ( naprawdę zabiegany byłem) to jak się rozłączała i myślała że juz nie słysze usłyszałem w słuchawce qurwa

no to sorry poziom
  • Re: Firma godna zaufania Autor: ~Akcjonariusz [37.248.139.*]
    ale o co chodzi ?
  • Re: Firma godna zaufania Autor: ~szef [109.207.108.*]
    Dnia 2017-11-18 o godz. 11:52 ~radzio napisał(a):
    > Sory a moze nie powinienem kupowac w alei tylko np w inter cars? To juz wiem o co chodzi hehe. Co do opineo to nie mam takiego przekonania do tych opini bo prawie wszyskie negatywne. Obserwowalem sklep na allegro swego czasu jak tam sprzedawali i na 10000 pozytywnych o ile dobrze pamietam bylo tylko ponad 200 negatywnych czyli jakies 2 do 3 procent no wiec skad taka roznica miedzy przytaczanym przez wszystkich opineo a allegro ktore ma wiargodniejszy obraz realnych transakcji moim zdaniem. A poza tym, wszystkim nikt nigdy nie dogodzil. Pracuje z klientami i wiem jak to niekiedy wyglada. Mielismy hurtownika ktory nie placil za towar. Skonczylismy z nim wspolprace to nie mowil klienta swoim ktorzy pytali sie o nasz towar ze nam nie placil i dlatego przestalismy mu dostarczac towar tylko ze nie handluje z nami bo towar kiepski bo logistyka itp rzeczy hehe. Wiec MYSLEC. Milego weekendu pzdr

20% ekspercie
  • Re: Firma godna zaufania Autor: ~dani [94.254.155.*]
    szef vel kruchy no nie pogrążaj się dalej.. no proszę cię....20%.... :D

PS dla mnie wszyscy ze stoppointa jesteście kruchymi, bo nikt nie wie ile wieprzu ma nicków :D
  • Re: Firma godna zaufania Autor: ~dani [91.216.213.*]
    Tak alejasamochodowa taka zła, że aż konkurencja (iparts.pl) się za nią podaje hahaha nic to nie daje do myślenia :D? Twarda merytoryka? do teraz kruchy czekam na odpowiedzi od Ciebie :D
  • Re: Firma godna zaufania Autor: ~Lipton [5.184.243.*]
    Same negatywy. Kto to kupi? Buuuuu
  • Re: Firma godna zaufania Autor: ~dani [94.254.155.*]
    lipton chcesz mieć stoppointa po naście groszy :D? to nie pyskuj :D
  • Re: Firma godna zaufania Autor: ~Lipton [5.184.243.*]
    Chce! Pokaz co potrafisz, twardzielu. Ja poczekam pare miesiecy i zobaczymy co bedzie chodzic po paregroszy. Niktnie kupuje alei? Gospodarka sie rozwija, samochody elektryczne a wy w zaspaliscie o jakies 10 lat. Zal mi was
  • Re: Firma godna zaufania Autor: ~radzio [31.0.40.*]
    Taa marzycielu hehe w Polsce auta elektryczne. Z niemiec i zagranicy ciagnie sie masowo auta okolo 10 letnie. Zejdz na ziemie pzdr
  • Re: Firma godna zaufania Autor: ~abc [165.225.38.*]
    buhahahaha
  • Re: Firma godna zaufania Autor: ~dani [91.216.213.*]
    Dnia 2018-01-03 o godz. 11:16 ~Lipton napisał(a):
    > Chce! Pokaz co potrafisz, twardzielu. Ja poczekam pare miesiecy i zobaczymy co bedzie chodzic po paregroszy. Niktnie kupuje alei? Gospodarka sie rozwija, samochody elektryczne a wy w zaspaliscie o jakies 10 lat. Zal mi was

Zgodnie z życzeniem naście groszy :) spodziewaj się niżej :)

PS kupuje kupuje, za mały jesteś żeby to pojąć :) elektryczne samochody... puść dalej wodzę fantazji, poduszkowce na tlen :)
    Dnia 2018-01-03 o godz. 11:16 ~Lipton napisał(a):
    > Chce! Pokaz co potrafisz, twardzielu. Ja poczekam pare miesiecy i zobaczymy co bedzie chodzic po paregroszy. Niktnie kupuje alei? Gospodarka sie rozwija, samochody elektryczne a wy w zaspaliscie o jakies 10 lat. Zal mi was

ciemnogród?
  • Re: Firma godna zaufania Autor: ~marek12 [94.254.168.*]
    Będąc udziałowcem ponosisz odpowiedzialność także moralną za działalność spółki.
  • Re: Firma godna zaufania Autor: ~daro822 [194.242.62.*]
    Zgarnął by ktoś tego straszaka z 1,22 zł :)
    To od poniedzialku ma smigac nowa wersja jezykowa. Ciekawy jestem czy dotrzymaja terminu obiecanego heh. Czekam sobie tez na infa o przekroczeniu progow w zwiazku z emisja oraz odkupieniem od prezesowej 500 tys akcji a to ponad 5 % jest. Ciekawe dlaczego z tym tak zwlekaja. Info pojawic sie powinno o przekazywaniu raportow okresowych. Koedy ten worek z infami sie rozwize? Ps. A moze jakis wywiad z Panem Wiktorem? Pzdr
  • Re: Firma godna zaufania Autor: ~Gordon [178.43.46.*]
    Radzio wersja angielska już śmiga...
    Dnia 2018-01-13 o godz. 12:52 ~radzio napisał(a):
    > To od poniedzialku ma smigac nowa wersja jezykowa. Ciekawy jestem czy dotrzymaja terminu obiecanego heh. Czekam sobie tez na infa o przekroczeniu progow w zwiazku z emisja oraz odkupieniem od prezesowej 500 tys akcji a to ponad 5 % jest. Ciekawe dlaczego z tym tak zwlekaja. Info pojawic sie powinno o przekazywaniu raportow okresowych. Koedy ten worek z infami sie rozwize? Ps. A moze jakis wywiad z Panem Wiktorem? Pzdr

link
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.