• Animator - sternik - manipulator a do 17 zł. z IPO daleko Autor: ~edar [94.254.151.*]
    To co wyprawia animator to jest skandal. Podaży nie ma. Jedyną największą podaż stanowi nie płacący prowizji animator- manipulator robi kupno i sprzedaż jak chce. Dzisiaj kupno i sprzedaż po 2 zł. na fixingu prawie równe, co robi animator - wstawia swoje 4700 szt. na sprzedaż w czasie trwania dogrywki!!!.
    Drogi zarządzie Arcusa zmień tego animatora bowiem dołuje kurs od lat! Dzwońcie do spółki w tej sprawie, ja już dzwoniłem!
  • Re: Animator - sternik - manipulator a do 17 zł. z IPO daleko Autor: ~slawek [94.75.124.*]
    i co ?
  • Re: Animator - sternik - manipulator a do 17 zł. z IPO daleko Autor: ~123456 [188.121.18.*]
    Dnia 2017-11-14 o godz. 17:49 ~edar napisał(a):
    > Drogi zarządzie Arcusa zmień tego animatora bowiem dołuje kurs od lat! Dzwońcie do spółki w tej sprawie, ja już dzwoniłem!

Nie żartuj sobie to nie wina animatora że kurs spadał tylko własnie spółki!
    To animator od lat pokazuje straty i z wszystkimi się sądzi?
    Jak ulał pasuje tu przysłowie: Kowal zawinił a cygana powiesili

• Re: Animator - sternik - manipulator a do 17 zł. z IPO daleko Autor: ~edar [94.254.146.*]
    "Nie żartuj sobie to nie wina animatora że kurs spadał tylko własnie spółki!
    To animator od lat pokazuje straty i z wszystkimi się sądzi?
    Jak ulał pasuje tu przysłowie: Kowal zawinił a cygana powiesili"

Animator utrwala tylko trend, szczególnie na mało płynnych spółkach co widać w notowaniach wielu małych spółek. Proponowałem 2 lata temu inne rozwiązanie braku płynności w liście do GPW niestety w ogóle mi nie odpisano.

Zgadzam się z Tobą, że za straty odpowiada spółka. Co nie pozostaje w sprzeczności z tezą, że animator jest beznadziejny. Są bardziej elastyczni i lepsi.
    Wydaje mi się, że spółka ma spór tylko z Energą! Nic nie wiem o sprawie "z wszystkimi się sądzi".
    Miejmy nadzieję że najbliższe wyniki będą lepsze a spór z Energą zakończy się po myśli Arcusa.
[x]
ARCUS 0,00% 1,20 2020-04-09 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.