nabywałam po 0,18 zł , takie straty sa do zaakceptowania ,pozostaje pytanie dlaczego tak postępują , jest to totalne zniechęcenie do pp,jednak należy pozostawić i nie uśredniać ,zobaczymy co wymyślą
Luz nie twierdze ze Ci płaca za te wpisy choć pewnie tak jest. Mówiłeś ze jest cudownie przy 19, 18 gr ale teraz twoje mongolskie teorie przyprawiają obzawrot głowy. Sprzedałem ze strata 1 gr i patrząc co się dziś dzieje cieszę się ze to zrobiłem. Nie wiem co robisz ze masz czas tak siedzieć na forum ale chyba nie płaca za dużo za wpisy?
Nie tylko mi nie płacą, ale na mnie zarobili. Ale, jak widzę, sprzedawszy akcje dalej tu jesteś. Rozumiem: przywiązanie. To mongolska teoria, że jak zwiększają free float to mogą zapomnieć o uplasowaniu ne ?
Dlaczego ma mnie tu nie byc? Ciekaw jestem jak się to potoczy i jeśli będzie okazja zarobić to dlaczego mam nie skorzystać. Na razie 2 razy tu wlazłem i dwa razy w plecy. Ja się dziwie ze nadal tu jesteś bo jak gdzieś pisałeś godziwa wycena spółki która niewiele robi to 44 grosze czyli tyle za ile kupowałeś. Stara zasada mówi ciąć straty s ty pewnie uśredniales choć nadal myśle ze nie masz akcji i ktoś ci płaci za pisanie żeby może kogoś jeszcze złapać w sidła :)
Spoko, osobiście nic do Ciebie nie mam, z 10 lat temu jak zacząłem byc dawca kapitału tez podobnie pisałem zaklinając rzeczywistość.
Dowiedziałem się później jak łatwo manipulować ludźmi którzy czytają fora i mając gotówkę i trochę akcji jak łatwo sterować kursem dlatego na NC głównie się bawię w krótkie inwestycje jak mam czas. Najlepiej mi wychodziło jak nie czytałem forum a komunikaty które potem sam sprawdzałem bo prezesi nie maja prawie żadnej odpowiedzialności za taka działalność . 2 lata w zawiasach to nic patrząc ile mogą zarobić sprzedając akcje i pisać komunikaty nic nie warte bo 80% ludzi tego nie sprawdzi
Ale ad rem: jak słusznie od dawna twierdzi ada, jeśli chcą uplasować PP i ne, to cena starych akcyj musi być ok. 50 gr. A jeśli jednocześnie chcą sprzedawać stare - co zbija ich kurs - to rynek się zapycha i nie sprzedadzą ani starych ani nowych. Tuszę, że nie są samobójcami, ale kto wie, co zrobią?
Poczytaj co PSW Capital zrobiło z emisja. Ludzie się zapisali na pp zapłacili i akcje nigdy nie weszły do obrotu. Jak ju ci się komunikaty kończą bo podciąganie kursu tez kosztuje a ulica coraz mądrzejsza to ostatni myk żeby coś jeszcze zarobić
Dnia 2017-10-25 o godz. 16:51 ~Luz napisał(a): > Jeśli odbicia nie będzie, to na co tu czekasz, geeku?
kto się gotuje ten się gotuje leszczu buhahah zwoje to juz masz wysmażone na maxa widać :)) leszczu pisałem ci już raz ale powtórzę jeżeli tylko będzie ktoś chciał to poniżej 10 grosiaków będzie można kupić do woli
Konkrety są takie że ta spółka powstała tylko po to żeby zarobić na akcjach. Emisje juz spisali na straty bo pewnie KNF tam ostro ich prześwietla. Zbyt dużo skarg poszło na ten cyrk z uchwalaniem tej emisji i podawaniem sprzecznych komunikatow a w międzyczasie WKM waliło akcję w rynek co jest kuriozum nawet jak na standardy NC
Prawda. Ja tylko się dziwię tym co kupują te akcje. Czym się kierują bo chyba tylko tym że kurs poleciał z 1,5 na 15gr.
Tej spółki nie da się wycenić bo wszystko zastawione i wciąż nowe dodruki akcji pod dziwne komunikaty.
Tu są tylko obietnice te niespełnione i te przyszłe. Poza tym macie jeszcze hiciora CUKIEROWO i długi.
Co robimy Luz?.....sprzedać czy nie sprzedać oto jest pytanie.....czy Phantomsix da zarobić?....czy wogóle to wydają?.... zero jakiegokolwiek info a ba grudzień miała być gotowa.
Mnie nie stać, żeby sprzedać po tej cenie ( weszliśmy na podobnej ). Gdyby spółce groziła plajta, to by się nią pesymiści tak nie zajmowali. Przypek nie odpowiada, co go tu trzyma. Inni (Lol, makaron) w tym wątku się przyznali, że liczą na promocję. Ja się jednak obawiam desperacji WKM w dosypywaniu akcji. Myślę, że dziś jest dno dopuszczalne psychicznie. Jak będą dalej sypać to i kurs się może posypać lawinowo - nikt się odważy kupować. "Pesymiści" na to grają.
Dnia 2017-10-25 o godz. 22:06 ~Luz napisał(a): > Mnie nie stać, żeby sprzedać po tej cenie ( weszliśmy na podobnej ). Gdyby spółce groziła plajta, to by się nią pesymiści tak nie zajmowali. Przypek nie odpowiada, co go tu trzyma. Inni (Lol, makaron) w tym wątku się przyznali, że liczą na promocję.
UMOCZONY leszczuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu BUHAHAHA że do czego się przyznałem????????????????!!!!!!!!!!!!
"Dnia 2017-10-25 o godz. 16:51 ~Luz napisał(a): > Jeśli odbicia nie będzie, to na co tu czekasz, geeku?
kto się gotuje ten się gotuje leszczu buhahah zwoje to juz masz wysmażone na maxa widać :)) leszczu pisałem ci już raz ale powtórzę jeżeli tylko będzie ktoś chciał to poniżej 10 grosiaków będzie można kupić do woli "
Dnia 2017-10-25 o godz. 23:07 ~makaron napisał(a): > Dnia 2017-10-25 o godz. 22:06 ~Luz napisał(a): > > Mnie nie stać, żeby sprzedać po tej cenie ( weszliśmy na podobnej ). Gdyby spółce groziła plajta, to by się nią pesymiści tak nie zajmowali. Przypek nie odpowiada, co go tu trzyma. Inni (Lol, makaron) w tym wątku się przyznali, że liczą na promocję. > > UMOCZONY leszczuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu BUHAHAHA że do czego się przyznałem????????????????!!!!!!!!!!!! > > "Dnia 2017-10-25 o godz. 16:51 ~Luz napisał(a): > > Jeśli odbicia nie będzie, to na co tu czekasz, geeku? > > kto się gotuje ten się gotuje leszczu buhahah > zwoje to juz masz wysmażone na maxa widać :)) > leszczu pisałem ci już raz ale powtórzę jeżeli tylko będzie ktoś chciał to poniżej 10 grosiaków będzie można kupić do woli " Luzak mądralo jak tam? nawet po 9 gr nikt nie łapie................. BUHAHAHAHA emisja G klapa więc czekamy na H po 5 grosików pewnie znajdą sie kolejne Luzaki :))
Jaj jestem realista i jak widac kolejne obietnice firmy pozostają obietnicami a gier nie ma to trzymam się daleko i SL zawsze ustawiony. Mam na koncie 3 spółki których juz tu nie ma. Decyzje podejmujesz sam bo to twoja kasa. 10 pln to zawsze więcej niż 0