• Poznań Game Arena 2017 !!! Autor: ~Lolek [213.233.150.*]
    Dziś 3 i ostatni dzień Najwiekszych targów gier i rozrywki multimedialnej w Polsce. Ponad 80 wystawców. Ponad 1500 stanowisk do gry. Niepowtarzalna okazja do prezentacji swoich produkci lub produktów tysiącą fanów i zwiedzających. Dziesiątki dziennikarzy , setki inwestorów i potencjalnych kontrahentów. Byli tu wszyscy co w Polsce mają do czynienia z tą branżą.
    O przepraszam nie wszyscy. Brakło tylko Macro Games. Dlaczego wie ktoś? Wiem że był tam zakaz robienia swoich wystaw przez oszustów i złodzieji. Czy abstynencja Macro Gamescmiała z tym coś wspólnego? Czy po prostu nie mieli czasu bo wciąż liczą akcję i cenę nowej emisji?
  • Re: Poznań Game Arena 2017 !!! Autor: ~zapytuję [37.47.205.*]
    Lolek ile udupiłeś? napij się melisy i do przodu !!
  • Re: Poznań Game Arena 2017 !!! Autor: ~BOLEK [91.239.113.*]
    ...... potwierdzam
  • Re: Poznań Game Arena 2017 !!! Autor: ~MOC [178.255.168.*]
    lolek ty tak poważnie ????

cos mi się wydaje ze jednak kupiles trochę tego smiecia !!!! hehe a teraz frustracje swoja tu wyrzucasz

jak szukasz czego do odrobienia to pisałem ci liste 'pewniejszych' inwestycji !!!!

• Re: Poznań Game Arena 2017 !!! Autor: ~Lolek [213.233.150.*]
    Nie no co Ty Moc? Ostatni pakiet jaki wypchałem tu to po 70 groszy jak podbitka sie skonczyla a wczesniej to jak kisiło sie tam na 40 gr to kółek tu po 3-5 groszy nakreciłem sporo. Zarobiłem tu troche chociaz jakbym nie ruszał w ogole tych 280 k trzymanych od czasów Kurka to by było bosko. Jednak 5 lat z tą spółką dało w kość mi porządnie. Wiec tyle mojego co sobie teraz popsiocze i uratuje być może czyjś kapitał.
  • Re: Poznań Game Arena 2017 !!! Autor: ~zapytuję [37.47.205.*]
    wypchnął po 70gr  buhahhahahahahahahahhahahahahahaaaaa  no nie mogę  buhahahahhahahahahhaahahhaha
  • Re: Poznań Game Arena 2017 !!! Autor: ~MOC [178.255.168.*]
    Kwestia jest taka ze swoim pisaniem nikogo nie uratujesz

Ludzie nie lubia sluchac oni uwazaja ze lepiej wiedza

A gubi ich pycha i naiwnosc

Dlatego az straca to sami sie przekonaja taka jest psychologia i meskie ego

Takze tylko bym doradzi

Ze jak nie masz akcji jakiejs spolki to nie marnuj swego czasu piszac tam gdzie nie jestes

Lepiej ten czas zainwestuj na szukanie spolek, analize i przedstawienje merytorycznych argumentow tam gdzie inwestujesz

Taka mala rada kogos kto jest na gieldzie juz 12 lat

Potwierdzam !!!
  • Re: Poznań Game Arena 2017 !!! Autor: ~Zacytuję [37.47.226.*]
    Czyli FOTA?buhhahahhahahhahahhaahha
  • Re: Poznań Game Arena 2017 !!! Autor: ~Zacytuję [37.47.226.*]
    I jeszcze jedno pytanko ?po ile dzisiaj robicie kursanta
[x]
MGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać