• 2zl instytucje a nas ubrali po 3zł 4zł itd DNO Autor: ~cynk [188.146.129.*]
    2zl instytucje a nas ubrali po 3zł 4zł itd DNO
    szkoda ze kupilem ich akcje:(
  • Re: 2zl instytucje a nas ubrali po 3zł 4zł itd DNO Autor: ~stachnic [89.17.232.*]
    To sprzedaj i nie naganiaj na spadki.......chłopaki rok temu objęli emisję dla siebie też po 2zł - w nominale po 0,1zł.
    Kup 10K po 5zł z rynku.........

4,5-5zł tak będzie śmigało na GPW - 2 lata będzie po 8zł

Pozdrawiam
  • Re: 2zl instytucje a nas ubrali po 3zł 4zł itd DNO Autor: ~django [78.133.233.*]
    Chłopaki chłopakami. Oni mieliby kasę żeby objąć emisję i po 20zł.
    Czy Ciebie nie nurtuje pytanie dlaczego tak tanio oddają połowę tego funduszu w ręce instytucji?
    Co będzie z free floatem? Przecież zmniejszy się jeszcze bardziej. Instytucje nie wywalą tego co teraz dostały za 2zł bo nikt takich ilości od nich nie odlupi więc podaż nie powinna zagrażać. Ale co z popytem? Czy instytucjonalni będą chcieli zaopiekować się kursem i wywindować go do poziomów dwucyfrowych, żeby wtedy ewentualnie zrobić emisję dla indywidualnych?
    Pytania sie nasuwają bo jak dla mnie traci sens przejście z NC na GPW na takich warunkach.
  • Re: 2zl instytucje a nas ubrali po 3zł 4zł itd DNO Autor: ~stachnic [89.234.213.*]
    Właśnie.....skoro nasze chłopaki wzięły po 2zł, Instytucjonalni po 2zł........to nikt nie liczy na 100% - tylko na.......500-1000%.
    Fundy na samym starcie muszą mieć dyskonto. Mnie bardziej interesuje czy mają zakaz zbycia akcji....?j
    Jeśli tak to o kurs jestem spokojny :)
    Jeśli chodzi o wskaźniki do LVC to jesteśmy w lesie......
    Pozdrawiam i mimo wszystko wytrwałości życzę.

Ja tutaj jestem od 2011 i zawsze było ok:)

[x]
UNFOLD 8,16% 1,59 2025-11-28 15:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.