rozwodnienie zrobi swoje wszyscy co nabyli i oczekiwali od miesięcy zaczną uśredniać stratę, sta pchną po każdej cenie nawet poniżej 10gr bo wtedy strata się zmniejszy. wg zasady fifo wywalą te akcje co kupili po 30 gr i zrealizauja startę a i tak zostana im akcje z PP po 10gr nie rozumiem jednego: wprowadzili emisje aby dostać kase i teraz znów biora kredyt? po co? gdzie poszła ta kasa z emisji? jeszcze działake sprzedali za melona , wiec jesli brak grosza to nazywa sie to drylowaniem mtrans to jak mgames a te to nicogames
Spółka miała zyski, kasę na koncie plus za sprzedaż działeczki, a teraz co, porobili sobie same zobowiązania. Już prędzej było widoczne, że coś kombinują. To jest sposób nie na rozwój a na zaduszenie spółki zobowiązaniami.
Tu wyprowadza się kasę i majątek ze spółki do podmiotów powiązanych. Kasę z emisji tez wyprowadzą. Zostaną same zobowiązania. Wałek na Wał Konekcie. ZA zgodą GPW i KNF
Sorki!! pisałem w innym wątku
O informacji o nowej emisji
Wczoraj puściłem imeil do polskiego domu maklerskiego z zapytaniem i dziś oddzoniła pani z tego PDM i poinformowała mnie że prawdopodobnie spółka wyda oficjalny komunikat w najbliższy poniedziałek