O obrotu co wy Jest moment na wyjscie tylko jak. Tylu o tym marzy . Spocony tyż biedak. Za dużo mącił teraz ma jak se posłał. Tłumaczyłem nie spekuluj tylko szukaj Ludzi i wybieraj operatywnych mądrych Pracowników. A spocona pała tylko spekulacje i ma co
ciekawe czy znowu nabieraja nasi to nabieraja, jesli chinole to moze byc ostro moglby sie przyznac kto kupuje wuxing inwestuje w izolatory to byloby dobre z bursztynu przelezli na izolatory i do chin az dziw ze nie zainteresowali sie ta spolka od razu mogliby wsadzic eceramics na chinska gpw ciekawe ile 1 gr ma yenow ktos zarobi przyznac sie kto kupuje he gcinvest niemozliwe
ile to jest 1,5 mln korpusow przez rok kasy nie wiem ile taki korpus kosztuje ale wydaje mi sie ze duzo powiedzmy ze 50 zl dobra powiedzmy 75 mln rocznie tak strzelilem to ladnie tylko nie wiem czy 50 zl taki korpus czy 250 zl ile kosztuje taki korpus?
teraz widze sie robi sie powaznie chociaz nie wiem co ja robie na tym forum bo zaledwie mam 15 tys. akcji dobra ale tak serio to po ile taki korpus ktos wie ?