Nie ciesz się tak szybko, kiedy emisja będzie dopuszczona i czy będzie. Może być też tak, że rok do debiutu nowych akcji zaczekasz omijając góry i doły, by pod koniec przed dopuszczeniem z ceną zejść do obecnych poziomów lub niżej. Ty będziesz zawieszony ze swoimi akcjami, a inni będą mogli w tym czasie coś ugrać. Nie życzę nikomu źle, ale ta emisja była nie fair względem akcjonariuszy, a niektórzy ją poparli. Ja się nie zapisałem, jeśli uważasz, ze wszystko ok, to złóż zapisy dodatkowe. Już masz ostatni komunikat o zakupie nieruchomości, niby 40 rat, ale kwota spora i troszkę obciąży wyniki. Ładują kasę w nieproduktywne dobra, zamiast się rozwijać, moim zdaniem nie tędy droga, można było zwiększyć skalę działalności za tą kasę, a później ewentualnie zwiększyc aktywa nieproduktywne, a nie do góry nogami stawiać biznes. Takie jest moje zdanie.
Dnia 2017-07-05 o godz. 17:58 ~jojo napisał(a): > nie dali infa o efektach negocjacji które sie mialy zakonczyc 30 czerwca , czy negatywne czy pozytywne ale powinni napisac. > > miedzy innymi z tego powodu nie biore nowej emisji
Pokazują gdzie mają inwestorów, nawet z własnych zobowiązań nie potrafią się rozliczyć.